Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig kell, érdemes rágörgetn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell, érdemes rágörgetni a gumit a péniszre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lesz holnap szex,viszont kicsit nagyobb szerintem a méretem az átlagnál mert a tövéből egykét centi az gumin kívül szokott maradni pedig teljesen rágörgetem,legalábbis ameddig tudom,így is ugyanúgy véd?Vagy szex közbe nem fog csúszkálni a farkamon a gumi?Az hogy a makknál kicsit elmozog a gumi és ott nem teljesen simul rá egy idő után az másnál is így szokott lenni?
2018. okt. 19. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Jo igy.

Hat eleg furan nezne a bnod,ha odamennek en is es en helyeznem ra :D ,ugyh kenytelen leszel megnyugodni :D

N

2018. okt. 19. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ameddig tudod. Ameddig a lőcs hossza, vagy a gumi hossza engedi. Ha a tövénél kilóg két centi nem baj. Nem ott jön a terhesség szere. Miután minden makkoshotyka más, az egyengumi nem passzol mindegyikre teljesen.
2018. okt. 19. 23:24
 3/5 anonim válasza:
Ütközésig. 😁
2018. okt. 20. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem látod a vonalkódot.
2018. okt. 20. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapjáraton,20cm körüli a gumi hossza és még ugye nyúlik,nem keveset.Neked 20 centinél nagyobb van?

Szerintem is szűk,amit próbáltál.

2018. okt. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!