Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lány+1 fiú=Orális szex? Származhat ebből bármi hátrányunk nekem meg barátnőmnek vagy a fiúnak? Mikre érdemes odafigyelni?
Ti aztán nem vagytok semmik, egyből hármasban orálisan? És az írod, hogy nem vagytok ribik? Én azért elgondolkodnék azon hogy akkor vajon ki a ribi?
Az erkölcsi kérdések félretéve: Herpeszt elkaphat a fiú is meg ti is ha van valamelyikőtöknek, a genitális herpesz szájra is átterjed és viszont. Nemi betegségetek, mivel hogy szűzek vagyok (Khmm) valszeg nincsen, más kérdés, hogy a srácnak milyen kalandjai voltak eddig. Tripper, Szifilisz, HIV mind a hármat kaphattok tőle orálisan is ha neki van. HPV vírust is kaphattok, az azon kívül hogy szemölcseitek lesznek tőle, rákot is okozhat. Ha vannak szemölcseitek akkor ti is megfertőzhetitek a fiút. A hepatitiszek lenne arról valószínűleg tudnátok, így az nem hiszem, hogy fenyeget. De alapból tudnotok kell, hogy egy átlagos rendesen tisztálkodó ápolt embernek a szájában több tucat baktérium él, a nemi szerveken meg a félszázat is elérheti a számuk.
Ja és fogszabályzóval vigyázatok, az nagyon fájdalmas élményt tud okozni egy férfinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!