Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm előtt érdemes elmennem egy rostihoz hogy minden símám menjen?
nem
majd ő tanít,te meg belejössz,nyugi
..
Nem. Szerintem ha eddig vártál akkor már olyannal veszítsd el aki iránt érzel is valamit.
Ha a barátnőd tapasztaltabb akkor majd ő segít ha meg nem akkor közösen bénáztok de az is a ti közös élményetek lesz. A szexualitás java még úgyis csak ezután fog jönni.
Ugy összességében a szüzességelvesztésnél pártolom a prostit, DE csak és kizárólag akkor ha már akkora pszichikai problémákat okoz az egész (többszörös csalódás, olyan barátnő aki emiatt szakít stb)
Főleg 25 felett...
De ember, te ott vagy a kapuban, egy szerető barátnővel. Mi a francot akarsz még?
Vagy bénázol, vagy nem...de az első alkalom nem számít. Majd belejössz. Egy qrvától nem fogsz megtanulni szexelni, ezt teljes mértékben tanusíthatom, én úgy vesztettem el idős kisfiúként. Csak pszichológiailag segít max egy vén szűz lúzernek.
Te még fiatal vagy, van rengeteg időd tapasztalatot szerezni.
Amúgy oltári baromság ez az egész, nagyon sokszor találkoztam ezzel női oldalról. Komolyan nem értem. Mit gondolnak ezek a lányok? Egy évig egy csók sincs, csak tabu téma az egész... majd kitűznek egy időpontot hétvégére, mint egy érettségi...és akkor minden rózsás lesz??
Itt fel kell fedezni szépen lassan egymás testét. Csók, érintés, ölelkezés, petting stb és utána a szex, ha már megbíztok egysmásban és ismeritek egymás testét. Nincsenek tabuk.
Ez a legnagyobb baromság amit hallottam, és rengeteg szűz lány így képzeli... majd aztán csodálkoznak, hogy egy hatalmas kudarc lesz a vége.
A fokozatosság és a nyíltság a lényeg. Nem fejest ugrani az egészbe.
Ez a Vince sztori egy kamu gyerekek, már bocs. Megérzem a trollszagot, és most egy óriásit kulázott a gyakori kiskertbe.
Ugyan már, még ha ő is lenne Vince, majd persze bevallja. Vissza lehet hívogatni a kamu troll akkokat. Tudom nekem is van egy régi akkom mikor még trollmester voltam (de csak a jó ügyért :D) ... ez most nem jó ügy, hanem gagyi. Tudtok ennél jobbat is.
Tehát lazán megcsalnád a barátnődet csak azért, mert szerinted utána vele jobban fog menni. És inkább adnád a szüzességedet egy vadidegennek, mint annak, aki szeret.
Szerintem ne dugd meg a csajt, hanem szakítsatok. Ennél ő sokkal többet érdemel. Minimum egy olyan pasast, akiben fel sem merül, hogy mással dugjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!