Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van úgy, hogy csak azért motoszkál félrelépés az agyatokban, mert az újdonság vagy a tilosban járás tűnik izginek?
Nem. De kar is lenne, mert a ferjem a legjobb pasi a vilagon.
Nem kell szaraz kenyer, mikor otthon sulthus var.
Haha
Nálam ezért volt zöld út engedve a pasijaimnak de nem éltek vele 😂👌🏻
Tudod ami meg van engedve az már nem izgi 😂😂😂
Egyáltalán nem izgatott hogy hú lehet h másik nőt dugványoz
Egyszerűen úgy voltam vele h egy Pasi élhe ki magát mire családja lesz vagy megállapodik
Ne az legyen hogy x idő után rá jön h hoppá Ő nem èlt és nem dugodtt meg annyi nőt amennyit szeretett volna
24N
Nem tudom... nekem 10 év után is a barátnőm a mindenem. Amikor beleszerettem és elvesztem örökre! Nem érzem, hogy bármiből is kimaradnék, vagy más után vágyakoznék, mert minden erotikus gondolatom csak a párom körül forog.
Látok én csinos lányokat, meg kedveseket, kívánatosakat... de egyik sem olyan izgató, izgalmas, vérforraló még gondolati szinten sem, mint a Kedvesem.
Nem tudom mit tud amit más nő nem, de több mint 10 éve eszembe se jut más nő, mert minden gondolatom csak Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!