Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat. Kinek mi a véleménye?
Most mit veszíthetsz?
A titkos vágyaid meg egyre jobban elő fognak törni, szerintem megbánod, ha kihagyod.
Ha komolyabb érzelmek nélkül mükődik-akkor szerintem érezzétek jól magatokat.
Viszont ha elkezd komolyodni-akkor ott valakinek fájni fog.
Ez meg van beszélve..
Tényleg csak szexet szeretnénk..
De mikor eljutunk oda, hogy találkozni kellene én mindig megijedek..
Régóta van kapcsolatom, sose léptem félre.
De valamiért ez a férfi megmozgatott bennem valamit, ugye a szexel.
Annyira ugyanaz izgat minket..
Én nem szerelmet keresek.
Csak meg akarom élni a vágyaimat..
De nem bárkivel és nem bármi áron..
Leginkább az érdekelne, kinek milyen tapasztalatai vannak a netes szexkapcsolatokat illetően?
Működhet ez?
Ha hosszabb ideig beszélgetek valakivel, azután milyen személyesen is találkozni a másikkal??
Működhet. Főleg, hogyha tényleg ennyire egyformák vagytok és meg is tudjátok beszélni. Ha taliztok és valami oknál fogva mégsem úgy alakulna (de erre kicsi esélyt látok, hisz alapvetően mindketten azért mentek, hogy megéljétek a vágyaitokat) akkor sincs gáz. Akkor majd beszéltek és később eldöntitek, hogy hogyan tovább. Szerintem nagyon de nagyon-nagyon túlparázod.
Ez olyan mintha kimennél a játszótérre. Vagy moziba, mindegy. Mész, ott vagy, jól érzed magad, jössz. Ennyi :) A lényeg, hogy legyen valami kamu sztorid, amivel be tudod védeni magad ha mondjuk lekésnéd a buszod, stb.. vagy utazás közben bármi történne. A bolt kb. mindenre jó magyarázat mert a férfiak jellemzően utálnak oda menni.
Sok sikert hozzá és érezzétek jól magatokat!
Köszönöm.
A normális válaszokat..
A 7esnek csak annyit,hogy ne itélkezzen mert nem ismer.
És csak azért mert nekem a szexben plusz vágyaim vannak,nem fogom elhagyni a párom akivel minden más szuper..
Nem szép dolog tudom,de nem is szeretnék ezzel bántani senkit..
De mi pont két olyan ember vagyunk akik ezt az egy dolgot leszámítva boldogok otthon nem véletlenül találtunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!