Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat. Kinek mi a véleménye?
Két évig lerestem szexkapocsolatot a neten. Nekem is vannak különleges vágyaim. Kb 20 randim volt, ebből 18 abberrált, psziciátriai eset. Kettő meg egyéb ok miatt nem jött be.
Hónapokig tartó levelezéssel semmit nem tudsz meg a másikról, akkor derül ki mennyire beteges amikor hozzádnyul. 35/N
Hú..
Hát köszönöm hogy ezt is leírtad..
Eddig is féltem most még jobban fogok :)
Tisztázzuk...
"És csak azért mert nekem a szexben plusz vágyaim vannak,nem fogom elhagyni a párom akivel minden más szuper..
Nem szép dolog tudom,de nem is szeretnék ezzel bántani senkit.. "
Szóval megakarod tartani a pasid de közben kúrogatni is akarsz mással.Nem akarsz bántani senkit?Akkor kérlek tedd szóvá ezt a témát a párodnak és meglátjuk hogy ő miként fog ehhez hozzá állni.Nem akarsz senkit bántani?Őt fogod bántani akit elvileg "szeretsz".
Ritka az a lány, aki a két dolgot külön tudja választani. Elég intelligens lehetsz érzelmileg is. Ha ez így van, akkor meg főleg meg tudod érteni. Ha elmész egyedül egy vidámparkba mondjuk és ott jól érzed magad, akkor rosszat tettél a pároddal? Van aki szerint igen, mert miért nem együtt vagytok. Szerintem nem.
Ha ugyanígy jól érzed magad bizonyos téren csak épp mással /de nincs másfajta kötődés csak mint egy közös futás, biciklizés, kávézás, szex/ az miért lenne baj? Ha endorfint termel és boldog vagy tőle az miért baj? Szerintem az a baj, hogy a társadalmunk az irigységre épül. Ezzel te a párodat nem bántod. Bár jobb lenne ha nem kellene titkolózni, de pont a belénk nevelt korlátok miatt nem mindig megy ez. Ettől függetlenül te egy individuális teremtmény vagy, egyetlen egy van belőled és jogod van az élethez, a szabad döntéshez és - amennyiben ez nem más kárára történik - hogy jól érezd magad. Az, hogy lelkileg hogy hat ránk a dolog, rengeteg dologtól függ a kultúrán, nevelésen át az egyéni traumákig. Emiatt mindenkinek magának kell eldönteni, hol a határ, de könyörgöm... a másikra ne nyomjuk rá a saját hülyeségünket. Én nagyra becsülöm benned kedves kérdező, hogy ezt a kérdést fel is merted tenni egy ilyen társadalomban. Az emberek túlságosan zárkózottak és nem csak a szex terén. Ez csak az egyik vetülete.
Oké.
Igazad van teljes mértékben.
Tényleg gusztustalan dolog.
De akkor mondjak le azokról a dolgokról amik izgatnak?
Szakítani nem fogok ez miatt, mert a sima szex jól működik és maga a kapcsolat is..
Több mint nyolc éve vagyunk együtt..
Viszont nekem a sima szex kevés.
Többre vágyom..
Akkor most mi a megoldás??
Amivel én is megkapom amit szeretnék és nem is bántok meg vele senkit??
13-14
Ti lányok vagytok vagy fiúk?
Valószínüleg ezt már megtettem..
De ha a párom nem vágyik extrem dolgokra..
Ezért szakítsak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!