Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat. Kinek mi a véleménye?
Lehet, hogy igazad van és mindenképpen szakítás lesz a vége..
Én azt gondoltam, hogy így teljes lenne az életem..
Mindkettő pasiban van valami ami kellene nekem..
Persze a netessel nem taliztam így még rá nem tudok konkrétumot mondani.
De úgy éreztem így mindenem teljes lenne.
De tudom önzőség ez..
mondd, egész életedben csalni fogod a párod? nem akarsz szakítani, "csak mert nem egyeznek a vágyaitok, de amúgy jó a kapcsolat"
de komolyan. egész életedben csalni fogod?? az ilyen úgyis kiderül, főleg, ha rendszeres szexkapcsolat. legyen eszed, és keress olyat, akivel egyeztem. nem vakon osztom az észt, nekem pl olyan durva bdsm vágyaim vannak (nem csak az ágyban, a kapcsolatra kiterjedően is) hogy tényleg rohadt nehéz így párt találni. de egyáltalán nem lehetetlen, sikerült, és annyira örülök, hogy ki tudtam lèpni korábbi kapcsolatomból, ami rendben volt, de ez az egész hiányzott belőle. ha hosszú távon boldog akarsz lenni, szerintem te is tudod, hogy èrtelmetlen amit tervezel.
Köszönöm a tanácsokat..
Mindenképpen átfogom gondolni..
Egyébként nem örökké szerettem volna, csak kipróbálni pár dolgot..
De valószínüleg tényleg nem egy jó ötlet ez.
36. Köszönöm a jó kívánságot.
Kedves tőled.. :)
37.Azt nem írnám ki..
Nem konkrét szexet kereső oldal..
Te lány vagy?
Én pont így vagyok egy 28 éves csajjal. Én 39 vagyok. Nagyon kívánjuk egymást de az utolsó pillanatban 3x mondta vissza. Remélem összejön. Azt gondolom szuper lenne.
Próbáld meg. Mit veszíthetsz?
Na akkor segítek pár embernek.
1. Kamuprofil ellen egész jó kezdésnek egy telefonbeszélgetés, de mégjobb egy video-hívás (facebook, skype, stb..) Amennyiben ezt nem akarja valamelyik fél, úgy komolytalan az egész.
2. több szexkapcsis oldal/alkalmazás is van kezdve a badoo-tól a tinderen át az eropolisig, ezeknek van ingyenes verziója, de a fizetős rész mindig valami pluszt ad, nem beszélve ugye a rengeteg fizetős szexpartnerkeresőről, melyekből szintén van több kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!