Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat. Kinek mi a véleménye?
A kérdés egyáltalán nem erről szólt..
Az utolsó jól látja..
Ami érdekelt volna a netes szexkapcsolatokkal való tapasztalatok továbbra is..
Én se gondolom, hogy e miatt szakítanom kellene..
De nem láthat mindenki mindent egyformán.
Természetesen a negatív hozzászólásokban is van igazság..
De nem azt kértem, hogy bárki is engem vagy a tettem minősítse.
Elvégre még nem is csináltam semmit a levelezésen kívül.
Nem igazán szeretném most ezt itt kiírni..
Bár nem is hiszem,hogy ez különösebben számítana..
Kedves utolsó.
Nem partnert keresek.
Mivel azt már megtaláltam.
Szerintem az lenne a legtisztességesebb H megmondod neki h neked vannak igényeid és vagy ő adja meg vagy nyitott kapcsolat egy másik férfi. Ha a gerinctelenebb utat választod kicsit belegondolhatnál abba H te még mással szexelsz és hazudsz neki, csak az idejét veszed el attól hogy egy normális nőt találjon magának aki megbecsülni és nem veri át.
Egyébként rengeteg kamu profil létezik. Lehet nem is az aki a képen van. Lehet nem is egyedül várna hanem lehet több pasival. El is rabolhatnak. El is adhatnak. Remélem sikerült elég aggódalmat okozni.
Volt már, hogy próbáltam erről beszélni de nem az ő világa ez..
És így kellemetlen erről beszélni neki..
Egy idegen pasi meg nem igazán számít, hogy mit gondol.
Pláne ha neki is vannak szokatlanabb vágyai..
De abban egyet értek veled is,hogy gusztustalan dolog.
És hogy nem ez a jó megoldás.
Már eléggé el vagyok bizonytalanodva..
De át fogom gondolni alaposan mindenképpen.
Több mint fél éve levelezünk..
Miért hazudna valaki ennyi időn keresztül?
Tényleg én lennék ennyire naiv??
Szerintem ebbe hibás a párod egy ilyen dolgot nem szabad fél várol venni. De viszont én úgy vagyok vele hogy kipróbálni ki lehet ez nem egy rendszer lesz egyből. Ha szeretünk valakit foglalkozunk az igényeivel.
Viszont azzal is számolni kéne ha partnerred lesz mellette valószínű hogy el fogsz hidegülni a párodtól mert mindig a pluszt fogod várni és unni fogod a párod még végül elhidegültök. Habár ha szex partnert keresel már csak az a kérdés H mikor mentek széjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!