Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pár mondatban leírnátok azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár mondatban leírnátok azt a szituációt, amikor nagy volt a kísértés egy félrelépésre de végül nem tettétek meg? Milyen körülmények között és ki volt a másik fél?

Figyelt kérdés

2018. okt. 11. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hú, én megtettem, de csak hajszálon múlott, hogy nem. F
2018. okt. 11. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy munkatársammal majdnem megtörtént. Bent maradtunk kettesben túlórázni és igencsak nagy volt a kísértés. Nagyon helyes és vonzó pasi. Mondta is, hogy dughatnánk egyet, de szerencsére a csók után tudtam türtőztetni magam és nem volt folytatás.
2018. okt. 11. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos az előző kapcsolatomban minden alkalommal megtettem, tudom, nem volt szép dolog, de nem voltam elégedett a kapcsolaton belüli nem létező szexuális életemmel, emiatt meg később már az érzelmi részével sem. Viszont akivel meg még nem is volt semmi, csók sem, csak érzelmileg vonzódtam hozzá, és reméltem, hogy el fog hívni randira meg hasonlók, közben sokszor volt olyan,hogy lefeküdhettem volna mással, de nem tettem, mert vártam, hogy az az illető lépjen, ami megintcsak lehet, hogy hülye ötlet volt, de nekem ez ilyen érzelmi kérdés.

Mondjuk amikor még kapcsolatban voltam, az egyik eset egy buliban történt részegen, teljesen spontán, a többi alkalmat tudatosan kerestem így vagy úgy, és most utólag elgondolkozok néha, hogy ha működött volna a kapcsolatom, akkor egy ilyen helyzetben biztosan képes lettem volna nemet mondani, mert azért ilyenkor már az elején lehet sejteni, hogy mi fog történni, és lerázni a másikat még időben, ha kell. 22/L

2018. okt. 11. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Van a környékünkön egy pasas aki nagyon bejön, hajtanak is ra ha szingli lennék, de így nem mert van gerincem.
2018. okt. 11. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Férfi vagyok, privát üzenetben tudok sokat mesélni, de ide nem szeretném leirni.
2018. okt. 12. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!