Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas lelkiismeret furdalásom van, de szeretném a házasságomat megvédeni. De hogyan?
A dolog úgy történt hogy a legjobb barátnőm férje hozott haza Ausztriából, mert ott dolgozok. Ejjel jöttünk és mivel elég sok idő, ezért beszélgettünk. Normál esetben ilyen témákat vele nem hoztam volna szóba, de a fáradtság és a kielégületlenség miatt megtettem. Tudtam h milyen a szexuális életük mert a barátnőmmel megbeszéltük ezeket. Én is meséltem neki ezekről a dolgokról. Az út egy részén én vezettem, ekkor történt ez a beszélgetés. Majd cseréltünk és mondtam neki h kedves tőle h “megengedte” h vezessen a kocsiját és valamiért megfogtam a farkát, ami pillanatok alatt kemény lett. Ezután sajnos nem álltam le, mert massziroztam tovább, mert én is beindultam tőle, pedig előzte sosem neztem rá olyan szemmel, de akkor ott valamiért elvesztettem az eszem. Közben ő is benyúlt a lábam köze, és valahol itt lehetett az a pont ahol végképp elvesztettük a kontrollt. Félre állt a sötétben egy útszéli parkolóba, majd lehúzta a sliccet, elkezdtem sz&pni, majd a hátsó ülésen az ölébe ültem. Sajnos nem gondolkodtam, viszont nagyon király érzés volt, mintha egy pár percig nem létezett volna jelen, és az idő megállt volna......csak a saját élvezetemre koncentráltam. Megfogott és hanyatt döntött úgy csinálta tovább. Nagyon szégyellem, de baromi jó volt, és akkorát élveztem, mint a párommal is csak ritkán, majd kivette és a végét a szamba “rakta”, hogy ne legyen semmi nyoma.
Utána megbeszéltük h nem beszélünk róla senkinek, de azóta eltelt ég hét és baromi lelkiismeret furdalásom van, ha elmondom: vége a házasságomnak, plusz a barátságnak is, ha nem: minden marad a régiben, de egy nagy teherrel kell együtt élnem életem végéig. A srac nem tetszik és én sem neki, ezt tisztáztuk utána, de akkor és ott kihasználtuk egymást. Nem tudom hogyan legyen, de már egy kicsit könnyebb hogy ide anonim kiirtam. Tudom hibás vagyok, ez nem kérdés.
Akkora kamu... rossz sebváltót fogtál meg mi?
Eleve nem engedném h férfival kettesben utazzon a feleségem, éjszaka. Ha valami miatt ez előfordul, akkor meg nem véletlenül találták ki az etikettet: férfi vezet elől, nő ül hátul. Csak a k . rvák ülnek az anyósülésen.
Ha a feleségem oda ülne egy férfi mellé, bárki mellé, akkor egyértelmű lenne h k . rva.
Sztem ne mondd el senkinek, mindenkinek jobb így, de azt azért tudd h innentől nincs megállás, egy k . va leszel akit a férjed háta mögött a fél baráti társaság megdug. És te élvezni fogod....
Tudom hogy ebben a helyzetben nem igazán van alapom arra hogy kérdezzek, de te megis melyik században élsz?
Nekem biztos nem fogja megmondani senki, hogy hova ülhetek a kocsiban, mert megis milyen alapon? Mert az uram azt mondta? Azért ennyire nem kell féltékenynek lenni senkinek sem. Ha ezt megengedi magának egy férfi akkor mi a következő? Rá sem nézhetek más férfira sem?! Tudom az én esetemben nincs jogom papolni, de tényleg, kinek tekinted a feleséged, a szolgádbak? Mert mert nálunk egyenlőek vagyunk es nem akardunk fenn ilyeneken.
Bár az én helyzetemben most ez kicsit más megvilágításba kerül.
A férjed nem volt féltékeny és megbízott benned aminek az lett az eredménye, hogy jól felszarvaztad. Ha tényleg egyenlőek lennétek a kapcsolatban akkor őszinte lennél hozzá és neki is járna egy félrekefélés.
Ahogy leírtad nekem úgy jött le, hogy nem azt bánod, hogy elárultad a férjed és a legjobb barátnődet, hanem azon izgulsz, hogy a kényelmes házasságod oda ne legyen. Ne keverd össze a bűntudatot ezt a bűntudattal. Valószínűleg a következő "véletlen" során is nyugodtan, lelkiismeret furdalás nélkül fogsz majd félrelépni, mert a 21. században nehogy elvárja már a férjed a házastársi hűséget. Kinek képzeli az az ember magát?
Hogy mit tehetsz? Ha azt akarod, hogy ne derüljön ki, akkor próbálod minden módon eltussolni a mostani és az elkövetkezendő félrelépéseket is.
Hát, ha már megtörtént, akkor inkább ne mondd el senkinek!
Dupla botrány lenne a férjed, és a barátnőd okán is. Nem volt szép dolog, de ha már megtörtént, nincs mit tenni, mint hallgatni az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!