Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalás a prostizás miatt?
Figyelt kérdés
Szoktam prostituáltakhoz járni, de csak néha megyek kétszer ugyanahhoz. Többször előfordult, hogy megsajnáltam a lányt, nem mindegyiket, van amelyik tényleg élvezi amit csinál. Szeretik a sexet és a férfit, de van amelyik kényszerböl csinálja. Volt amelyik azt akarta vigyem el magammal, én meg nem akartam tisztára lelkiismeret furdalásom lett. Azóta nem is voltam, elment tőle a kedvem, de a prostikkal szeretem a sexet. Mással nem volt ilyen?2018. febr. 20. 20:35
2/7 anonim válasza:
most nem is a prostizás miatt van lelkifurdalásod, hanem mert nem vitted el az egyiket, nem? dugni szeretsz, de felnevelni és eltartani a prostit már nem, szégyelld el magadat. Látod Maunikaaa, ilyen emberek élnek a füldön.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen valami ilyesmi.
2018. febr. 21. 07:46
4/7 anonim válasza:
Azért érzed szarul magad, mert tudod hogy aki prostihoz kénytelen járni szexért az egy normális életre alkalmatlan egyed. Azaz normál úton nem tud partnert találni, csak pénzért. És ezt érzed...
5/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a prostihoz járók többsége nem a csóró melós, meg a szűz egyetemista kisfiú... hanem ügyvédek, orvosok, üzletemberek, producerek. Akiknek nincs idejük csajozni, és ki tudnak pengetni egy óráért 40-50 rongyot. Az igényesebb lányok ennyit elkérnek.
Lúzerek lennének?
6/7 anonim válasza:
miért nem mentetted meg, te lettél volna az ő hőse és ingyen élvezetből csinálta volna veled utána?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ez hiányzott neki, hanem a szeretet és látta hogy bennem ez megvan.
2018. febr. 23. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!