Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy prostizás? Mi a "szabályos" menete?
Én mindig azt csinálom hogy teszek magam elé törülközőt aztán úgy megyek át a szobába
Általában akkor a partner is már meztelen
Amúgy sok helyen olvastam, hogy mindig szól valami primitív diszkózene a lányoknál, hogy elnyomja a kanok hörgését.
Szeretem az igényes elektronikus zenét és a lágy ambient/chilloutot... de a pö..csöm is összemnenne, ha bevágná az RTL klubbot a háttérben, vagy valami proli zenét.
7: milyen kanok hörgése? Nem egy szobában van minden pár :D
zene se szól mindenkinél, de az se hangos diszkózene. Van olyan akinél a tv-ben megy valami zeneadó. Sokan jobban ellazulnak (mármint a vendégek). Sőt, ha a lány profi direkt olyan zenét választ aminek a ritmusára tud franciázni. Nem egy ilyennél voltam ahol ez volt.
de hangos tucc tucc disco hangulatot a 6 évem során mióta rendszeresen megyek hirdetőkhöz nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!