Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek nem terszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nem terszenek a nagymellű nők, azok miért beszélnek róluk olyan csúnyán?

Figyelt kérdés

"Nekem jobban tetszik a kis mell, mint a tehéntőgy", meg ilyesmi.

A nőktől is undorító ez, de ők gondolom irigykednek.

De a férfiaknak miért kell így beszélniük? Nem a nők tehetnek arról, hogy megnőtt a mellük...

2018. okt. 15. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom miért beszélnek testi adottságokról ilyen undorítóan, de remélem megkapják a magukét.
2018. okt. 15. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem szorult beléjük túl sok empátia/emberség. Ugyanilyen, mikor pl. a kövér nőt az Istenért se hajlandóak kövérnek vagy túlsúlyosnak nevezni (tehát eufemizmus nélkül, DE normális hangnemben megnyilvánulni), helyette megy a dagadtozás, még "jobb" esetben a bálnázás meg a zsírdisznózás.
2018. okt. 15. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

7-es, elég szomorú, ha te a mű dudákat választanád a természetes B-k helyett. A hozzád hasonlók jól ki lennének akadva, ha a nők a műtétileg meghosszabbított péniszű pasikra buknának.

Kis mellem van, én így szeretem. Kényelmes, nem fog megereszkedni, nem akadályoz sportban, nem okoz gerincproblémát és tudom, hogy a férfiakat az egész lényem érdekli, nemcsak a mellkasom. Ha megnézzük, az elmúlt évszázadokban ábrázolt női alakok (festmény, szobor) kicsi vagy közepes méretű mellekkel lettek megörökítve. Igazán sose volt mérvadó a mellméret a férfiaknak se, csupán az elmúlt néhány évtized vívmánya ez.

Az én uram azért van rossz véleménnyel a nagy mellekről, mert ritkán jár a nagy mell elfogadható alkattal. Ezenkívül ugyanazok az érvei a kis mellek mellett, mint nekem. Ő a petite nőkre bukik, és a petite nőknek nincs nagy "légzsákjuk".

Kérdező, ahogy szerinted "a nők nem tehetnek arról, hogy megnőtt a mellük", a többi nő sem tehet arról, ha nem nőtt meg. A kis mellűek sokkal több lefitymálásnak vannak kitéve, elhiheted.

2018. okt. 15. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért beszélnek így mert ők is irígyek, hogy nem az ő csajuk. Senkit nem szép kigúnyolni akár kicsi akar nagy cicije van. Bunkó dolog nagyon. Elég nagy mellei vannak és mondtak már nekem is ilyet. Nem esett jól kicsit sem. Nekem magától nőttek ekkorákra. Nem en kertem. Viszont sokat dolgozom érte ha már ilyen nagyok, legalább ne. Lógjanak.
2018. okt. 15. 21:52
 15/21 anonim ***** válasza:
8%

Mert irigyek, mivel a pasasok őket nézik meg igazán, őket tartják jobbnak. Lehet álszenteskedni de ez az igazság. Nyilván emiatt is frusztráltabbak a deszkák

Ha férfiak tőgyeznek (direkt deszkáztam az előbb) és leírják a lapos, pici, "pont kézbeillő" az álmaik netovábbja, azok meg az örökszűz, vénszűz gyakoris lelki sérültek akik így próbálnak meg bevágódni a kiscicis kérdezőnél

Általánosítottam nyílván de kb ez a tendencia

2018. okt. 15. 23:40
 16/21 anonim ***** válasza:
41%

Ha ezt gyakorin nézted akkor..

Ha egy kismellu nő panaszkodik a melle miatt, akkor egyből jönnek a fiúk és nyaljak a seggét, s fikázzák a nagymellueket, hátha a kismellu csajnal lesz esélyük.

Ha nagymellű nő, vagy duci nő panaszkodik akkor még ugyanez megy.

Szinte egyik fiúnak sincs határozott álláspontja, az alapján változtatják h ki a naiv vevő rá.

2018. okt. 16. 10:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsoló ez marhára nem igaz, soha nemjöttek be nekem a lapos deszka csajok... Minek nyaljam a seggét ha nem tetszenek? Nooooormális? Margit?
2018. okt. 16. 10:49
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
#13-as vagyok. Miért lettem lepontozva azért, mert az igazat írtam mind magamról, az élettársamról és az általános észrevételemről? Komolyan felnőtt emberek annyira dedósok, hogy lepontoznak valakit azért, mert más a tapasztalata vagy nem ért vele egyet? Ez aztán szint, nem csodálom, ha néhány itt okoskodó a vénszűz vagy agglegény kategóriába tartozik, mert az ő véleménye az egyetemes igazság...
2018. okt. 16. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
11%
Én is a szilikont választanám! A termrszetes B helyett! A szilikon mellek nagyon izgatóak! És szexisek!
2018. okt. 16. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert a válaszod egyedül a kis mellek promózásából állt, és a végén gyakorlatilag csendre intetted a Kérdezőt mondván, hogy neked még rosszabb.

2018. okt. 16. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!