Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek nem terszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nem terszenek a nagymellű nők, azok miért beszélnek róluk olyan csúnyán?

Figyelt kérdés

"Nekem jobban tetszik a kis mell, mint a tehéntőgy", meg ilyesmi.

A nőktől is undorító ez, de ők gondolom irigykednek.

De a férfiaknak miért kell így beszélniük? Nem a nők tehetnek arról, hogy megnőtt a mellük...

2018. okt. 15. 18:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
De van, aki direkt műtteti meg, hogy nagyobb legyen. Na az soha nem fogom tudni megérteni.
2018. okt. 15. 19:02
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

Én szeretem a nagy ciciket!!!🤩🤩🤩

Viszont a csajomnak nincsenek nagy cicijei!!

Ő is szeretne nagyobbakat!!!

2018. okt. 15. 19:07
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Az egymás testi tulajdonságainak kigúnyolása gyerekes és rosszindulatú emberi megnyilvánulás. Inkább nézne mindenki saját magába (nem csak külsőleg) mielőtt osztaná az eszet.
2018. okt. 15. 19:08
 4/21 anonim ***** válasza:
70%

"A nőktől is undorító ez, de ők gondolom irigykednek."

Ez nem így van, nekem kicsi mellem van, de soha egy percig sem irigykedtem sőt sose akarnék nagyobbat magamnak. Egyébként is tudom hogy a nagy mell inkább átok mint áldás.

2018. okt. 15. 19:09
 5/21 anonim ***** válasza:
25%

nekem be jönnek a kis mellek és a nagyobbak is

a "tehéntőgy" többnyire a nagy, de lógós egyáltalán nem feszes mellekre használatos (többnyire)

ha szimplán nagy, de van tartása akkor azzal nincs baj

de ha olyan tapintásra is mint a szottyadt kenyér (nem jutott eszembe jobb hasonlat) az valóban gáz... még annak is aki a nagy mell rabja

2018. okt. 15. 19:17
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
A mellméret nekem nem szempont. Vagy az egész nő megfog vagy nem.
2018. okt. 15. 19:19
 7/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem létezik olyan, akinek nem tetszenek a nagy mellek. Nem tudom, miről beszélsz.

Nyilván a "lógó tehéntőgy" nem sok mindenki számára vonzó, de ki választana egy B kosaras mellet egy F kosaras nagy, feszes szilikon helyett?

2018. okt. 15. 19:20
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
7. válaszadó, nagyon is vannak olyan pasik akiknek nem tetszik a nagy mell, az hogy neked az tetszik az nem azt jelenti hogy minden férfinak tetszik. Mindenkinek más jön be.
2018. okt. 15. 19:38
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Egy nō attól nōies az én szememben ha vannak mellei és segge és nem olyan mint egy kisfiu deszka.
2018. okt. 15. 19:38
 10/21 A kérdező kommentje:

#5 pff pont az olyan emberekről beszéltem mint te vagy. Ha szottyadt valaki melle, nem tehet róla.

Szilokon meg hagyjuk már... én az igazi mellekről beszélek.

Azt kérdeztem amúgy, hogy miért beszélnek ilyen csúnyán a nagy mellű lányokról...erre elkezdtek arról vitatkozni, hogf a kicsi vagy a nagy mell a jó... :"DD

2018. okt. 15. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!