Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők komolyan elhiszik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők komolyan elhiszik, hogy van olyan férfi, aki a kis melleket szereti?

Figyelt kérdés
Ez olyan, mintha a nők azt mondanák, hogy ők a 10 centi alatti péniszért rajonganak.
2018. okt. 15. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én személy szerint szeretem a kis mellü nőket. És tök jól meg voltunk egymás mellett.
2018. okt. 15. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

voltak már partnereim, vékony lányok óriási mellekkel, és én őszintén, jobban szeretem a kis tenyérbe illő, feszes cickókat, barátnőm kizárólag ilyen lány volt...

szóval joggal hiszik.

2018. okt. 15. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem minden a mellméret. Nekem sokkal fontosabb, hogy vékony legyen egy lány. Ráadásul a lehető leghülyébb dolog a péniszmérettel összehasonlítani. 24/f
2018. okt. 15. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Miért ne hinnénk el?

Nem mindenki a nagy csocsoket szereti

2018. okt. 15. 13:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne hinnénk el

Nézd nekem kb 1 hete okozott fájdalmat egy 11-12 vm hosszú pénis szoval lehet hogy Én tényleg a 10 és az alatti hosszúságú péniszért rajonganék 😂

24N

2018. okt. 15. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálam ismerkedésnél nem a mellméret a fő szempont!
2018. okt. 15. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sokan nem, pedig jobban tennék.

Nekem is a kisebb, közepes mellek jönnek be inkább (olyan B körül, esetleg C alja, A teteje csak ha formára, teltségre szép és nem szúnyogcsípés), valószínűleg azért mert a női rokonaimnak (anyám, nagymamám) mind nagy van.

2018. okt. 15. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:
A nőt egyben szeretem meg! Nem egy segg, egy mell, és egy pár láb! De ha nem is feltétel a mell, jobban örülnék, egy hetyke fesze ksi mellnek, mint egy nagy lógósnak. És a bimbó is úgy jó ha felugrik a számban! :-)
2018. okt. 15. 20:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Pasim imádja a kis melleimet. Szerinte undorító a nagy, mert nem férnek el a kezében, lógnak, lötyögnek és legtöbbször nagy (és sötét) bimbóudvar társul hozzá, de neki a pici rózsaszín bimbó a szexi.
2018. okt. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!