Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők komolyan elhiszik, hogy van olyan férfi, aki a kis melleket szereti?
nem tudom hogy ki vagy de miertne lenne??
nekem leginkabb A B mellek jonnek be..
Te komolyan elhiszed, hogy ha a koponyádban van agyvelő, akkor okos vagy?
Ismered azt a mondást: “Ahány ház, annyi szokás”?
Gondolom nem...
Géza az orbitális csecseket szereti, Béla a műcicit, Pista meg az olyan mellet, ami szinte alig látszik.
Kissé eltérő az általad vázolt helyzet. A mellméret nem lényeges az orgazmus szempontjából, amíg a farokméret igen. Egy olyan kukaccal, ami el sem ér a hüvelyig, nem lehetséges kielégíteni egy nőt. Ez tény.
De a mell nem elengedhetetlen része a közösülésnek. A mell valójában a csecsemő táplálását szolgálja
És én is ismerek olyan férfiakat, akiket taszítanak a nagy mellek. Kifejezetten olyan nőkkel ismerkednek, olyan nőket tartanak vonzónak, akiknek kicsi, vagy alig melle van.
A nők komolyan elhiszik, hogy van olyan férfi, aki a barna hajú lányokat szereti?
Ez olyan, mintha a nők azt mondanák, hogy ők a meleg hajléktalanokért rajonganak.
Miért ne lenne ilyen? Szerintem sokkal dekoratívabb egy feszes, kerek, tenyérnyi cici, mint a nagy lógós kannák. A felfújt műmellek meg mégrosszabbak..de ahány ember, annyi ízlés.
Amúgy a péniszméret más téma. A pénisznek más a funkciója, mjnt a mellnek. A mell csak kiegészítő elem a szexnél, míg a pénisz mérete nagyban élvezeti faktor. A kicsi péniszt sok nő nem érzi, de bakker, ez nem az ő hibájuk, csak egyszerűen ilyen a testük.
Nyugodtan elhihetik, mert engem tényleg nem vonzanak a tehén tőgyek. Elfogadom, hogy van akit igen, engem nem.
Közepes, vagy annál kisebb az ideális a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!