Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a szüzességetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a szüzességetek elvesztése előtt, vagy után szoptatok először? Hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés
Volt néhány szűz barátnőm,a szopással semmi gond,abban benne voltak,de punciba nem engedték.Tartogatták a szüzességüket,még nem akarták elveszteni,vagy vártak az igazira.
2018. okt. 14. 12:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Utána, és 20.

Én túl bensőségesnek tartom a szopást, nem akartam azzal megalázkodni, hogy elsőre megcsinálom. A normálisabb pasiknak nem is tetszik, ha egy lány egyből megteszi, mert úgy gondolják, hogy akkor bárkinek bekapja...

2018. okt. 14. 21:04
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Még elötte de rá pár percre a szüzességemet is elvesztettem.
2018. okt. 15. 08:46
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Az összes szűz barátnőm előbb szopott le, minthogy szexeltünk volna. Más kérdés, hogy volt akivel másfél perc, meg volt akivel másfél hónap telt el az első cumi és az első szex között. 20/F
2019. jan. 2. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!