Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szorongtatok/stresszeltetek a szüzességetek elvesztése előtt, hogy nem lesztek elég jók?
Igazából nem. Nagyon sok szexuális témájú irodalmat olvastam (erotikus regények,fanfiction-ök stb) amiben nagyon jól le lettek vezetve a dolgok (+nekem megvolt a Káma Szútra is). Mire odaértem,mindennel tisztában voltam.
Amint a párommal (kellő petting gyakorlás után) odaértünk,hogy action,teljesen magabiztos voltam. Utána nem győzött dícsérgetni és ajnározni,mert "hogy tudom ezt meg azt,meg amazt?!".
Én ajánlom neked az olvasást. Leginkább magánemberektől,mert ott valóban az van leírva,ami történik. Továbbá ha megszerezted a kellő tudást,higyj benne!
(L)
Nem. Mint ahogy azért sem szorongtam szüzen, hogy milyen lehet meghalni. Ha sportolsz, akkor sokáig fogod bírni az elsőt is! Tapasztalat.
Persze az egyéb dolgoknak nem bizzos h olyan ügyes leszel, de nem baj. Majd belejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!