Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nem szorongtatok/stresszelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szorongtatok/stresszeltetek a szüzességetek elvesztése előtt, hogy nem lesztek elég jók?

Figyelt kérdés
Bennem állandóan ez van és alig merek csajozni😢

2018. aug. 9. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem. Nagyon sok szexuális témájú irodalmat olvastam (erotikus regények,fanfiction-ök stb) amiben nagyon jól le lettek vezetve a dolgok (+nekem megvolt a Káma Szútra is). Mire odaértem,mindennel tisztában voltam.

Amint a párommal (kellő petting gyakorlás után) odaértünk,hogy action,teljesen magabiztos voltam. Utána nem győzött dícsérgetni és ajnározni,mert "hogy tudom ezt meg azt,meg amazt?!".

Én ajánlom neked az olvasást. Leginkább magánemberektől,mert ott valóban az van leírva,ami történik. Továbbá ha megszerezted a kellő tudást,higyj benne!

(L)

2018. aug. 9. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezért kell a megfelelő partnet megtalálni.
2018. aug. 9. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én még mindig idegeskedek szex előtt, hogy vajon elég jó leszek e a pasinak. 23N
2018. aug. 9. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Idővel elmúlik, az első behatolásomnál hát szerintem semmi örömöt nem okoztam a csajnak, de másnap jött az ismétlés és türelmes volt és segített ellazulni. Gondolj arra hogy ha ő már nem szűz semmit nem tudsz elrontani, bízz magadban és az ösztöneidben. Hajrá! 39 f
2018. aug. 9. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Mint ahogy azért sem szorongtam szüzen, hogy milyen lehet meghalni. Ha sportolsz, akkor sokáig fogod bírni az elsőt is! Tapasztalat.

Persze az egyéb dolgoknak nem bizzos h olyan ügyes leszel, de nem baj. Majd belejössz

2018. aug. 9. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem azért stresszeltem hogy nem leszek elég jó hanem hogy fájni fog.
2018. aug. 9. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván egy egészséges stressz mindenkiben van, akárki, akármit mond. De hogyha megfelelő bizalommal és türelemmel vagytok egymás iránt, és jól tudtok kommunikálni a dolgokról, akkor rövid idő után ez eltűnik... nyugi.
2018. aug. 9. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én elég magabiztos voltam. Azt gondoltam azért nem egy agysebészet és mindenkinek megy. Szóval kicsit túl magabiztos is voltam:D Aztán meg közben már volt stressz, nagyon nem is tudtam mit csinálok, csak csináltam dolgokat és reméltem, hogy nem csinálok olyan rosszat. A barátnőm tapasztalt volt elvileg, de nem volt ennek ellenére olyan jó sem és rutinos sem, ellenben elég gátlásos. Mikor megtörtént volna, akkor nem is történt meg. Azt nem hagyta, hogy a bugyiját levegyem, de 2 perccel később, meg "de most akarom", aztán megint zavarba jött és ez ment egymásután. Persze én nem erőltettem. Aztán következő alkalomnál már elkedvetlenedtem és akkor történt meg. Olyat tapasztaltam amitől köpni-nyelni nem tudtam és el sem mentem. A lány hamarabb "meghalt" mint én el tudtam volna menni. De ez kizárólag az ő érdeme volt, közöm nem volt a dologhoz. Utána való alkalmakkor volt nem egy 5 perces menetem, szóval ezzel nem azt akarom mondani, hogy én mekkora király vagyok, de egyáltalán nem törvényszerű az, hogy az ember azonnal elmegy az elsőnél. Én van amiben béna volta, sőt még most is van és van amire elsőre ráéreztem. Az se törvényszerű, hogy béna lesz, mint ahogy fordítva sem. Tehát lehet valaki túl 100-on is, attól még lehet béna. Illetve a bénaság is relatív, mert mindenkinek mások az igényei. Szóval feleslegesen agyalsz ezen. Annyira nem bonyolult dolog, de annyira egyszerű sem mint pl. amennyire én gondoltam anno. Szerintem a legfontosabb szabály, hogy az ember megtanulja, vagy megpróbálja elengedni magát. Ami elég nehéz tud lenni
2018. aug. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!