Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, a szüzességetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a szüzességetek elvesztése után hanyadik együttlétkor kezdtétek el élvezni a szexet?

Figyelt kérdés

Nekem valahogy nem sikerül, pedig nagyon szeretem a barátomat és kívánom is.. csak még fáj, meg valahogy stresszes is vagyok közben :/

20/L

2018. máj. 16. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de erre nincs törvény, olyan is előfordul, hogy hónapok telnek el addig.

Azért a jellemzőbb az, hogy amikor elmúlik a fájdalom, akkor a stressz is, és hamarosan kellemessé válik a szex. Az orgazmus elérése már más kérdés.

2018. máj. 16. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Hát én anno honapokig szenvedtem a barátnommel. Alig akart felizgulni, benedvesedni, ellazulni, kitágulni. nem voltak jo adottságai ilyenre. De nem kell hogy te ilyen legyél.
2018. máj. 16. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt nekem sem volt jó,nem tudtam elengedni magam.Eleve az is problémát okozott,hogy nem voltam hozzászokva ahhoz,hogy egy fiú előtt meztelenül legyek és látja minden testrészem.Később jó lett,de így számot nem tudok mondani,úgy jó érzés volt de mégsem olyan amilyen később lett.
2018. máj. 16. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 3 hónap volt

Megbeszéltem a sráccal, hogy nem tudok elélvezni, és örömmel mindenfélét kipróbált velem, aztán végül sikerült

2018. máj. 16. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
#2 El kell keserítselek. Ez nem adottság kérdése. Ez nagyban a pasitól függ, mennyire tudja felizgatni, ellazítani.
2018. máj. 16. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi előtte hónapokig pettingeltünk, és már a falat kapartuk annyira kívántuk a másikat, így már az első is jó volt. De szerencsére (első alkalomhoz) nem volt túl vastag farka a srácnak.
2018. máj. 16. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hónapokba telt még élvezetes volt.

23/l

2018. máj. 16. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
5 - latatlanba ne menj bele mas ember kapcsolataba es tulajdonsagaiba. Az igaz, hogy nem jo szot hasznaltam az adottsaggal. De az a genekkel jon marpedig, hogy ki mennyire lesz kibanos, vad esetleg aszexualis. Es o bizony az volt. Maga bevallotta, hogy se az elozovel, se velem nem kivanja a sexet. Egyszeruen nem kivanja a sexet. 22 evesen egyszer nem nyult magahoz. Meg kivancsisagbol se egyszer se, se tinikorban zuhanysugarral, semmi. Ugy hogy nem kell mindig a ferfit vagni, ha a no nem izgul fel...
2018. máj. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!