Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lógó mellem miatt nem merek lefeküdni senkivel. Férfiak, nektek lelóhadna a farkatok, ha meglátnátok?
Úgynevezett "fáradt mell" típusom van... ráadásul striás is, mert hirtelen nőtt meg, és nem régiben fogytam 15 kg-ot, aminek örülök, de a melleim így még csúnyábbak lettek :(
Az öltözködésemnél direkt nem helyezek rá hangsúlyt, nem teszem ki. A gond csak az, hogy vonzza a tekintetet, mivel közepesen nagyok.
Régebben úgy voltam vele, ha szexre került a sor, hogy hát a férfiak ruganyosabbak, ha meglátják a melleim, majd másra koncentrál :D de most már konkrétan csalásnak érzem. Melltartóban szép, de valójában ronda. Persze nem ez az egyetlen dolog, ami zavar a testemen... de most valamiért ezen kattogok.
Férfiak, ti hogy viselkednétek, ha lenne egy nő, akire vágytok, látszólag szép mellekkel, de aztán kiderül, hogy undorítóak azok a cicik?
Szóljak előre? Vagy mit csináljak? Műttetni nem akarom, egyéb okok miatt.
Azt értem az érzékenység alatt, hogy mennyire lehet felizgatni általa a nőt.
13-as vagyok.
A kép alapján semmi baj a cicijeidel! Túl izgulod ezt a dolgot!
Ha egy pasi ez miatt hagyna el, azt a pasit, azt a kapcsolatot ne sajnáld!
Szia!
Nem hiszem,hogy olyan csúnya lenne, hogy szégyellned kelljen. Ha szeretnél nekem küldhetsz egy fényképet, persze ha nem szeretnél akkor tiszteletben tartom a döntésedet nem szeretnék tolakodó lenni. Egyszerűen csak segíteni szeretnék.
Köszönöm mindenkinek!
Igen, valóban negatívan állok hozzá, ez tény :( viszont az oldalon is sok hozzászólást olvastam, ahol írták, hogy milyen kiábrándítóan hat a férfiakra, ha nem úgy áll a nő melle melltartó nélkül, mint amire számított. Ez is hozzájárult kicsit ahhoz, hogy most így elkeseredtem. Csodálkozom, hogy ide nem írt egy olyan férfi sem, aki így gondolkodik.
Szia én itt vagyok és megmondom frankón nekem nem tetszenek a melleid, de gondolj bele, hogy miért is érdekelne téged az >én< véleményem és az ízlésem? Csak egy vagyok a milliárdból.. milliárd ember, milliárd vélemény..
Nem kell ám mindenkinek megfelelni.. abba csak bele fogsz dögleni és kicsinálod magad mert kényszerben fogsz élni ahelyett, hogy élveznéd az életet!:)
Őszinte leszek: ezt csak látva tudom megmondani...
De a leírtak alapján jobban ráparázol, mint kéne. :)
Az ilyen típusú mellet, "laza" típusnak nevezik, nem fáradtnak. Fő ismertető jele, a föld felé néző mellbimbók. Csak mondom 😁
Nekem is ilyen sajnos, ráadásul 2 gyerek utan, überbrutál ami lett vele. Én mindenképpen a plasztikai sebészetre szavazok, lassan el is indulok utána járni 😊 Ha ennyire zavar, gondolkodj el ezen te is.
Nem értem a problémádat, kérdező.
Nagyon kevés olyan női mell van, amelyik nem szép.
Ezen kívül léteznek előnyös helyzetek: nálad pl. az, ha te vagy fölül. Be fogja indítani a férfit, ne félj!
Ha pedig zavar a kontraszt a melltartónál, akkor csináld meg párszor a fiúval, hogy nem veszel melltartót (még az ismerkedésnél).
Pár pillanat alatt tisztában lesz a helyzettel, és ha tetszel neki, akkor rákapcsol, ha meg nem, akkor elköszön, és nem pazaroljátok el egymás idejét.
Köszi a válaszokat!
Remélem, hogy én reagáltam túl tényleg az egészet. :) tudom, hogy nem szépek, de talán a partnerem elfogadja majd :)
Lovagló póz amúgy nálam miért előny? Pont akkor látszik igazán, hogy milyen formája van... :/
Plasztikáztatni biztos nem fogom, de azért köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!