Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lógó mellem miatt nem merek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lógó mellem miatt nem merek lefeküdni senkivel. Férfiak, nektek lelóhadna a farkatok, ha meglátnátok?

Figyelt kérdés

Úgynevezett "fáradt mell" típusom van... ráadásul striás is, mert hirtelen nőtt meg, és nem régiben fogytam 15 kg-ot, aminek örülök, de a melleim így még csúnyábbak lettek :(

Az öltözködésemnél direkt nem helyezek rá hangsúlyt, nem teszem ki. A gond csak az, hogy vonzza a tekintetet, mivel közepesen nagyok.

Régebben úgy voltam vele, ha szexre került a sor, hogy hát a férfiak ruganyosabbak, ha meglátják a melleim, majd másra koncentrál :D de most már konkrétan csalásnak érzem. Melltartóban szép, de valójában ronda. Persze nem ez az egyetlen dolog, ami zavar a testemen... de most valamiért ezen kattogok.

Férfiak, ti hogy viselkednétek, ha lenne egy nő, akire vágytok, látszólag szép mellekkel, de aztán kiderül, hogy undorítóak azok a cicik?

Szóljak előre? Vagy mit csináljak? Műttetni nem akarom, egyéb okok miatt.

2018. okt. 14. 08:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%

hát én sokkal csúnyábban képzeltem :D

szerintem nincs ezzel gond, láttam már hasonlót, szerintem ez nem annyira döntő, de ez egyénenként változhat

remélhetőleg az adott férfinak sem lesz ezzel gondja :)

2018. okt. 14. 08:49
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Remélem tényleg nem zavarja őket. Főleg, hogy nagyon ugrálnak szex közben... akikkel eddig voltam, azok nézték, de nem tudtam, hogy azért, mert csúnya, vagy mert izgatja őket. Ezzel hogy vagytok, zavar, ha nagyon ugrálnak?

Ja, és privátban sokan kérdezték: nem vagyok már szűz :D

2018. okt. 14. 08:51
 13/39 anonim ***** válasza:
83%

Ne legyenek emiatt gátlásaid. Ízlések és pofonok - tartja a mondás, és ez nagyon így van, hidd el!

Engem speciel sokkal jobban izgat a mell érzékenysége, mint annak formája.

2018. okt. 14. 08:52
 14/39 A kérdező kommentje:

Tényleg nem annyira csúnya? De hát a mellbimbóim lefelé néznek...

Azért köszi, hátha más is így gondolja :)

2018. okt. 14. 08:52
 15/39 A kérdező kommentje:
13-as hogy érted, hogy az érzékenysége?
2018. okt. 14. 08:53
 16/39 anonim ***** válasza:
88%

nekem az nem tetszene ha emiatt gátlásos lenne a lány akivel vagyok, főleg ha szexkapcsolatban vagy, ott még zavaróbb, mert rontja a szex minőségét

legyél felszabadult érezd magadat szexinek vonzónak! :)

2018. okt. 14. 08:58
 17/39 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is ilyen cicim van.:D

Én is szégyenlős vagyok emiatt :/

2018. okt. 14. 09:00
 18/39 anonim ***** válasza:
Szerintem e miatt ne aggódj, nyilván nem tudom ha csak a szexre irányul a kérdésed ott is egy csomó tényező lehet hogy valami miatt két ember nem illik össze. Azt gondolom amúgy hogy nyilván nem kell a randi vagy a tali helyszínén megmutatni rögtön hogy így néznek ki, de ha már kettesben vagytok azért talán lehet hogy senkit ne érjen csalódás. Nálam mondjuk a vizualitás nem játszik szerepet és a külső is harmadlagos szóval én máshogy közelítem meg a témát és ha össze passzolnánk akkor biztosan nem mondanék nemet. Amúgy meg nyilván az is előfordulhat hogy neked nem tetszik valami a pasiban és ez így van jól csak beszélni, kommunikálni hogy mit igen mit nem :)
2018. okt. 14. 09:21
 19/39 anonim ***** válasza:
76%

Nekem azóta lógnak a melleim mióta kifejlődtek.

Most 36 éves vagyok, és hidd el, hogy egyik pasit sem érdekli milyen formájú a melled.

Ha puncit kapnak, olyanok mint a legózó gyerekek.

Ne legyél ennyire negatív.

2018. okt. 14. 09:23
 20/39 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező!!!

Kb ott van az értelmi színvonalatok mint azoknak a kis szellemi fogyatékosoknak , akik állandóan azt kérdezik itt hogy a 13-14 centis fütyi az elég-e a csajoknak.

2018. okt. 14. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!