Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak miért nem pálya a petting?
Azt gondolom, tapasztalom, hogy "akkor már szex is lehetne", de azt meg nem akarnak, mert még szüzek.
Szóval nem kívánják, vagy nem értékelik? Vagy csak prűdek?
"Egyébként meg tudni kell nemet mondani. Aki meg elcsábul menet közben, az ne kisérletezzen."
Válaszolsz a kérdésedre. A csajok nemet mondanak, és ezt el kell fogadni. Bemesélheted magadnak azt, hogy azért, mert elcsábulnak és nem fogják tudni visszatartani magukat, de az igazság, hogy nem akarják, hogy a pasik bármit is csináljanak velük. Főleg nem a kanos, szingli pasik. Az egészen más ha te vagy a fiatal Johnny Depp és minden lány téged akar, hetente változtatod a barátnőket, mert akkor bármit megtehetsz ezekkel a lányokkal, mert azt akarják, hogy bármit is csinálj velük. De ha Átlag Jani vagy, akkor nem kérnek belőled, mert abból indulnak ki, hogy úgysem ad semmit, nem lesz jó, meg amúgy fúúúj és baromira félnek is, hogy a kisujjukat nyújtják, de te az egész karukat akarod.
Te azzal jössz, hogy ez csúnya dolog, és vannak szabályok, te derék gyerek vagy és biztos jó lesz nekik.
Ők meg akkor azokat a kérdéseket teszik fel:
- miért lenne jó?
- mit tudsz nyújtani amit a maradék 99 pasi nem tud?
- ha annyira jó vagy benne, akkor miért nincs csajod, vagy hogy hogy nem hallottak még a te jó cuccodról?
- mi garantálja, hogy betartod a szabályokat? a szavad? a legtöbb ember kanosan elveszíti a fejét és átlépi a határt, legyen 16 éves, legyen 50 éves.
Én elhiszem, hogy te nem akarsz sokat, csak nyalogatni, de el kell fogadnod, hogy nem így működik a világ. Ha odamenne hozzád egy kövér, pattanásos ronda öreg pasi, hogy ő csak seggbe kukizgatni szeretne veled, te sem ugranál egyből.
Amúgy, hogy pasik elveszítik a fejüket ha kanosak:
Még pasiként is tapasztaltam már nem egyszer, hogy meghülyül a pasi, ha punci szagot érez, és én most felnőtt emberekről beszélek. Még rám is másztak melegek, és hiába utasítottam el mosolyogva, viccelődve, megköszönve az ajánlatukat, csak még bátrabbak lettek és már fizikálisan el kellett löknöm őket és erősen rájuk szólni, hogy NEM, meg persze utána lelépni, mert még akkor is bámultak. És ez nem egyszer történt meg. Onnantól kezdve teljesen megértettem, hogy miért "bunkók" néha a lányok a közelítő pasikkal. Azért, mert sokan nem értenek a szép szóból. Még a feleségemet is próbálták már többször becserkészni úgy, hogy ott álltam mellette, de ő mindig kedves és ezt sokan félreértik.
El sem tudom képzelni milyen idiótává válna egy ilyen pasi, ha már egy pettinget megengednél neki.
A pettingről alkotott képem nem jó? Vagy itt másról beszélnek mint amiről én?
Amikor 14 éves lettem, elkezdtem járni lányokkal. Az elején sikerült a csók, smárolás, utána a mellét mesimogatni, csókolgatni, és 15 éves koromben már be mertem nyúlni a bugyijukba is. Természetesen nagyon élveztem, és a lányok is, és fantasztikus volt öket szeretgetni, izgatni. Természeretesen jó lett volna ha ők is megfogják a dákót, és elkezdik ingerelni húzogatni, de nem igazán tették. Persze én meg szenvedtem sokat a túlhevült nemzőszervem miatt. De fantasztikusan jó dolog volt.
Ezt talán azért nem lehet pettingnek nevezni, mert szinte teljesen egyoldalú volt. Én játszadoztam a cicijükkel, a nyakukat csókolgattam, smároltam velük, de ők nem igazán voltak aktívak. A könyvek a petting leírásaként pedig azt nevezik annak, ahol a két fél, tényleges közösülés,, behatolás nélkül kielégíti egymást. De ez kishazánkban a mai napig nem igazán működik jól. A lányoknak ezen okból nem fejlődik ki az orgazmuskézségük mire elkezdik a szexet, és a fiúk rájuk másznak mert már nem bírnak a már-már állatias ösztöneikkel. Pettingezzetek gyerekek! Komolyan, megfontoltan, biztonságosan, és akkor mindenki jól jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!