Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudok jobban ellazulni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok jobban ellazulni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a barátommal 3 hónap után jutottunk el (a lehetőségek hiánya miatt :/) az első pettingig, amit nagyon élveztem, de nem tudtam elmenni a végén valamiért...Most, 4 hónap után ismét sor került rá, megint ugyanez történt, mert tök jól csinálja, de valahogy nem sikerül eljutnom a csúcsig, pedig még változatos is, mindent bevet...nem csak magam miatt szeretném, hogy sikerüljön, hanem miatta is, mert látom, hogy rosszul esik neki, színlelni nem akarok...

Valami tipp? Aki hasonló cipőben járt, annak megoldódott?

köszönöm a válaszaitokat előre is :)

18/L

2018. szept. 25. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Egy kis pia csodákra képes
2018. szept. 25. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a túl ritka találkozás lehet az ok. Nincs még meg a kellő összhang, esetleg a meztelenség se túl mindennapos nálad, és ez feszélyez
2018. szept. 25. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:

szinte minden nap találkozunk, meg nem is érzem magam zavarban előtte, ez egy tök őszinte kapcsolat, egyszerűen ez a része nehéz valamiért :/

ah, a piára én is gondoltam amúgy:D

2018. szept. 25. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan fél év alatt jutottam el először az orgazmusig a párommal. Ez a fél év alatt kb 30 alkalommal voltunk együtt. Pedig szerettem is és teljesen megbíztam benne, megvolt minden ami csak kellhet egy tökéletes párkapcsolathoz.

Úgyhogy csak annyit tudok mondani, hogy idővel biztos változni fog, ne erőltesd és ne is akard. Csak élvezzétek egymást és akkor egy idő után csak úgy megtörténik.

2018. szept. 25. 21:18
 5/7 he84 ***** válasza:
Jó néhány nőnek nem sikerül eljutni az orgazmusig mással eleinte. Nekem is így volt ez. Van akinek hetek kellenek, van akinek hónapok. Fogadd el és ne göröcsölj rá, mert attól csak rosszabb lesz, legyél türelmes te is, meg a barátod is. Mondd el neki, hogy jó néhány nő nem tud eleinte elélvezni akkor se, ha jól csináljátok. Na meg nem mindig az orgazmus a legfontosabb, hanem az is, hogy együtt élvezitek a petting-et, meg mindent.
2018. szept. 26. 00:28
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!:)
2018. okt. 3. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Mikor egyedül masztizol akkor sikerül elmenni? Vond be párodat hogy hogyan szoktad hogyan szereted, beszélgesseek közben hogy hogy jó lassabban erősebben feljebb :)

vagy épp rásegítesz és a csúcson átadod neki. Nagyon fontos az összhang és jó pár alkalomba telt mire egyszerre eltudtunk élvezni, csak nyugodtan:)

2018. okt. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!