Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák (jobban) ellazulni? 18/L
Tegnap este együtt voltunk a barátommal, 2 hónapja vagyunk együtt, nagyon nagy az összhang köztünk :) és nagyon szeretem őt, az est folyamán csókolóztunk, ő simogatott, kényeztetett engem. Nagyon jól esett ezért lecsúszott a keze neki oda, ott lent is ugyanúgy simogatott, izgatni akart de én valamiért nem nedvesedtem(csak egy nagyon picit), én még szűz vagyok, ő már nem az. Úgy gondolom, hogy nem tudtam kellőképp elengedni magam, nem tudtam kikapcsolni az agyam, ez azért lehetett mert új és szokatlan volt mindez nekem? Vagy miért?
Én már masztrurbáltam magamnak, soha semmi baj nincs azzal, hogy nem nedvesedem eléggé. És az sem játszhatott közre, hogy nem kívántam/ nem akartam a dolgot.
Mire számítottál ?
Az összehang az azért összhang, mert nincs benne kitétel.
Harmónia, harmónikus zene... ott nincs egy ,,rossz" hang sem!
" Inkább kapájjá szerintem " :DDDDDDD
Hát ez qurva jó :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!