Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor szeretitek? Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Mikor szerettek legjobban masztizni? Pasival szeretitek közösen csinálni, persze úgy gondolom, hogy utána szex a folytatás? Kedvenc pózok? Hány évesek vagytok?2018. szept. 28. 08:11
1/9 anonim válasza:
Dugni szoktam nem masztizni. Kutya, lovagló. 20. Privát off
3/9 anonim válasza:
Este fele.
Egyedül (ez csak az én privát ügyem)
Masztiban háton fekvés, szexben kutya.
27
4/9 anonim válasza:
A maszti nálam magányos dolog,fiú előtt hát nem nagyon lenne jó sztem,hamar rám vetné magát úgy gondolom.:)Vannak napok amikor jobban kívánom az ilyen dolgokat,és este zuhany után.Nem tom miért.19
5/9 anonim válasza:
Amikor egyedül vagyok
Pasival nem
Misszionárius ,Kutya.Lovagló,Fordított lovagló,Kanál
24
6/9 anonim válasza:
Amikor megkívánom
Pasival is szoktam, vagy pasi előtt, hogy felhúzzam
Kedvenc póz? Szexben? Vagy masztiban?
36 vagyok
7/9 anonim válasza:
Közösen nem szeretem, ha már ott van egy fiú, kényeztessen ő...
Masztizni este, lefekvés után szoktam (vagy délután, ha otthon vagyok - nincs edzés, óra, hasonló). Párna a kedvenc.
8/9 anonim válasza:
Reggel, hogy jol induljon a napom, este, hogy jol tudjak aludni. Alapvetoen fiu elott meg nem csinaltam, akkor altalaban nincs szukseg arra, hogy magamhoz nyuljak. Megfigyeltem, hogy amikor nagyon kivanos leszek, az a menstruacios periodus kornyeken van. Olyankor valamiert erzekenyebb lesz odalent az ember. 20/l
9/9 anonim válasza:
Spontán maszti a legjobb. Ha pasival vagyok akkor ő csinálja nekem ujjal. Csak hason fekve szeretem, úgy tudok gyorsan és nagyot élvezni. 22 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!