Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom megtanítani neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom megtanítani neki, hogyan tud orgazmust okozni nekem?

Figyelt kérdés

Barátommal elsők vagyunk egymásnak, jó a szex, csak az a gond, hogy nem tudok elmenni, ha kézzel csinálja nekem, nyalni meg nem nagyon szeret. Ha magamnak csinálom kézzel, kb. 15 perc alatt elérem az orgazmust. Ha viszont ő csinálja, akkor pár perc után azt érzem, hogy nem bírom, hagyja abba. Nem az, hogy fáj, de mintha "túlingerelné", és érzem, hogy ha egy évig csinálja, se fogok elmenni. Próbáltam neki jelezni, mit hogy csináljon, de láttam, hogy szarul esik neki, frusztrálja a dolog... csak hát engem még inkább. Mit tehetnék, hogy ne sértsem meg, de legyen valami haladás,"fejlődés" az ügyben?

26N

2018. okt. 8. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Szokásos itteni...

"jó a szex, csak az a gond, hogy nem tudok elmenni"

"nyalni meg nem nagyon szeret"

" Próbáltam neki jelezni, mit hogy csináljon, de láttam, hogy szarul esik neki, frusztrálja a dolog... csak hát engem még inkább"

ráadásul 26 éves csaj....

2018. okt. 9. 03:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát,a pasid szerintem nincs sexuálisan topon!!Kicsit azért jobban oda figyelhetne rád!!Ha igazán érdekelné,hogy tudna eljutatni az orgazmisig,akkor megtenne mindent!!Szerintem máspasi oda rakná a nyelvét a puncidhoz párperc és elélveznél!!Nem is érdekli,hogy nem élveztél el??
2018. okt. 9. 06:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Érdekli, szerintem az is a baj, hogy rágörcsöl már. Meg az az érzésem,hogy neki ez inkább ego kérdése, nehogy már én ne tudjak elélvezni VELE. Az külön idegesítő, hogy 2-3 percenként kérdezi, elmentem-e már -_-
2018. okt. 9. 07:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jött le,hogy borzasztóan gyerekes a barátod.Ezen meg sajnos nem tudsz változtatni.

Azt hiszem,nem véletlenül nem jött össze neki 25 éves kora előtt ez a "szex kérdés".

2018. okt. 9. 07:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg kérdezi,hogy elmentél e már??Azt érezni,látni,hallani,kell neki,nem kérdezni!!Sajnálak!Komolyan!!
2018. okt. 9. 08:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Sokáig nálunk is ez volt a probléma, de megbeszéltem vele, aztán amikor összebújtunk, irányítani kezdtem. Nálunk az vált be, hogy én simogatom, ő közben ujjaz. Így mindig elélvezek.

N/20

2018. okt. 9. 08:15
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos ki kell ábrándítsalak.

Ebből soha nem lesz kielégítő kapcsolat. Sem ma, sem 5 év múlva.

EGy dologra vigyázz de atom módon :

Ne legyél terhes tőle, mert azzal fínom lelkiterrorral maga mellé láncol (sokáig).

Tudom ezek csak szavak leírva, és mindenki úgy gondolja, hogy áááá ő nem ilyen. Aztán x év múlva kiderül, hogy mégis.

Szóval óvatosan.

A másik dolog :

Hétköznapi dolgokat lehet megbeszélve finomítani alakítani, de szexet és erotikát nem. Az vagy csípőből (ösztönből-intelligenciából) működik, vagy soha nem lesz az igazi. És erre a NŐ-k általában 30 felett jönnek rá.

2018. okt. 9. 09:24
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Ja, és főleg úgy, hogy az első neked.

Eljön az a pont majd, amikor ránézel valakire és robbansz belülről, hidd el és onnantól fogva még rossabb lesz otthon.

2018. okt. 9. 09:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Fizikailag nagyon vonzódom hozzá, azzal nincs baj, szerelmes vagyok. Annak mondom, aki a korával cikizi, hogy nem kell általánosítani. Vallásos,azért nem szexelt előttem. Velem is úgy jött össze,hogy eleinte azt mondta, nem fog lefeküdni velem, csak én tudtam, hogy úgysem fogja megállni. És nem 25 évesen vesztette el, több, mint egy éve együtt vagyunk.
2018. okt. 9. 12:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát az súlyosbítja a dolgokat, hogy 1 éve együtt vagytok és még mindig nem tudja, mi jó neked és/vagy nem érdekli.

Hol van ilyenkor a vallása tanítása, hogy ne az egójával foglalkozzon, hm?

2018. okt. 9. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!