Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nagy a melle, akkor mindegy, hogy néz ki?
Ez hülyeség. A nagy mell önmagában édes kevés, ha egyébként máshol vagy másként nem stimmel a csaj.
Nekem pl. abszolút nincsenek nagy melleim, mégis minden ujjamra kaphatnék pasit. :)
Én azt tapasztaltam, hogy igen.
Én B-s voltam, ennek ellenére szokott sikerem lenni a férfiaknál, az utcán sokat tudtam szemezni, sokan leszólítottak, mert a testem többi része és az arcom elég szép.
Az unokatesóm viszont az ellentétem. Vékony, D-s mellekkel, arcra viszont nem nagy szám és igénytelen is, csupa pattanás, mert képes napokig nem tusolni és sminkben alszik, sokszor szaga is van.
Ennek ellenére ha vele mentem valahova, láthatatlan voltam a pasik számára. Mindenki az ő melleit bámulta, vele akart beszélni, én hiába kerestem a szemkontaktust, kb le sem sz*rtak.
Nem. Ez egy női tévhit. Valójában az van, hogy a nagymell-pártiak a leghangosabbak, és ezért ti azt hiszitek, hogy mindenki erre izgul. Ha jól ismernétek a pasikat, tudnátok, hogy nagyon soknak kifejezetten a KICSI mellek jönnek be. Nekem személy szerint az egész melltéma másodlagos, mert számomra nem az a legizgatóbb, de amúgy nincs alsó határ, felső viszont van! El tudod ezt képzelni? Hogy bizonyos lányok azért nem tetszenek, mert túl nagy a mellük?
Ti lányok túlmisztifikáljátok ezt a melldolgot. Ellenben fogalmatok sincs pl. arról, hogy mennyi lábimádó van, akinek elég, ha kiveszitek a meztelen lábatokat a cipőből, és már kenyérre lehet őket kenni. Nem a Blikkből kéne tájékozódni, hanem pasikat kérdezgetni, meg jól megfigyelni, hogy mi az, amit tényleg megnéznek. A gigamellekre és -fenekekre amúgy szerintem leginkább a lakótelepi suttyók buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!