Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem mindegy, hogy mekkora egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mindegy, hogy mekkora egy nőnek a melle?

Figyelt kérdés
Tényleg eldobná valaki azért, mert éppen neki az ellenkező nagyság tetszik?És egyébként személyiségre, külalakra (leszámítva a mellméretét, formáját)tökéletesen megfelelne?Miért számít ez Ennyire?
2017. nov. 16. 12:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
akit a farka vezet, igen
2017. nov. 16. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
A nők gondolják azt, hogy ez ennyire számít.
2017. nov. 16. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:
44%

szerintem a nők vannak ezen fennakadva...

a kis mellű lányok azon siránkoznak, hogy "kicsi a mellük", pedig sok pasinak a tenyérnyi mell a kedvence

meg ha valakit elhagynak az általában nem csak a mell miatt van, ezen is el kellene gondolkodni

2017. nov. 16. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem csak mi nők problémázunk ezen meg max az ovis kisfiúk. Kb olyan mint a péniszméret. Ez meg a férfiak mániája
2017. nov. 16. 12:19
 5/16 A kérdező kommentje:

A nők is egészen pontosan, de Közülük sem mindenki.Naponta olvasok itt ilyen megnyilvánulásokat, hogy igenis számít a férfiaknak.A nagysága, formája.Lejjebb is volt egy kismellűeknek szóló kérdés.Az ottani válaszoknál látható is.

2017. nov. 16. 12:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem a mini cici tetszik. :(
2017. nov. 16. 12:21
 7/16 A kérdező kommentje:

Az oké, hogy a mini tetszik...de, ha összességében megfelelő lenne egy nő, akkor nem kellene, mert éppen D kosaras mellekkel rendelkezik?Csak emiatt nem kellene neked?

2017. nov. 16. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

kérdező nekem pl a tenyérnyi a kedvencem, de a nagy mellel sincs bajom

sőt alkatra a teltebb ami a legjobban bejön mégsem volt gondom az átlagos alkatú barátnőmmel

nem itt dőlnek el a dolgok

2017. nov. 16. 12:26
 9/16 anonim ***** válasza:
De kellene.
2017. nov. 16. 12:27
 10/16 anonim ***** válasza:

A nők azon paráznak, hogy nem jó mellük, vagy esetleg "csúnyák" ott lent, a férfiak meg azon, hogy kicsi a cerka, még akkor is, ha akkora, hogy egy normál nő méhszáját simán böködi...

Nem emiatt maradsz együtt valakivel.

2017. nov. 16. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!