Betta mellé tehetek xifót? Jobb a xifó mint a platti, vsgy mindegy?
54literes aksi,kevés hal (algaevő,betta,garnélàk)
Köszönöm:)
Xifót semmiképpen ne tegyél 54 literbe, nem oda illő hal!
Ha a 2 közül kell választani, akkor egyértelműen platti.
Nem is írtam hogy milyen algaevő! Coryk vannak.. Egyébként nyilvan nem teszek be amanokat,vagy red cherryt vagy akármit betta mellé,csak sepregetőt!
És rendben,akkor platti lesz:)
"54literes aksi,kevés hal (algaevő,betta,garnélàk)
Köszönöm:)"
Olvasd már el a zárójelben lévő első szót!
Oke nyugi
Megkerdeztem a VELEMENYETEKET,nem szaktanacsot kertem
Nyilvan mielott bemennek a boltba,be tudom,es be is utom,hogy xifo,es akkor kidobja.. Csak gondolkoztam rajta,mert tetszik,és egyébként is,rohadtul nem a kérdéssel foglalkozol
Az eredeti kérdés az volt,hogy TAPASZTALAT szerint bantja-e a betta/át. Ha erre hajnaldó vagy normálisan válaszolni (vagy nem válaszolni,ha nem tudod),akkor kitudja,lehet előre lennénk. Mert lehet nem tudod hogy van egy 110es aksim,a másikon kívül,csak én az 54essel számolok.. Kitudja:D nem kell ezen lovagolni,utána nézek,foglalkozom vele-ezért tettem fel a kérdést
Ezen kívül szíves elnézésedet kérem,akkor kijavítom,*algaevők. És ezt tényleg mindig keverem,nekem az anci és a páncélos harcsa csak egyszerűen "algaevő",habár ez valóban nem szakszerű elnevezés. Igazad van,ez volt itt a legfontosabb,az hogy többesszámban írtam-e,vagy nem. Köszönöm a hozzáértésed,de ilyen stílussal,inkább hagyd szerintem ezt a válaszolgatás dolgot,én is betudom ütni a google-ba ahogy te,itt én csak tapasztalatot és értelmes tanácsokat vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!