Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ma könnyebb szexhez jutni vagy régebben volt könnyebb?
Szerintem ez mind attól fug hogy milyen csajt fogsz ki, és hogy milyen is vagy te ( pasi) ha van benned v ki pozitív ami érdekli öt, már szét is tette neked a lábait.
A pasik folyton csak dugnanak, de a csajok meg puffff...
Talán megunták hogy az erősebbik nem rajtuk liheg folyton...:(
4#:
Nem zörög a haraszt...
Ezért is van az, hogy ha régi suzuki akkor dagadt, ha Audi akkor kis macikám... ;)
Tök ugyanaz van mint régen. A 60-70-es években is volt ugyannyi könnyen kapható lány. Az arab diákokra hajtottak a legszebbek (az államuk havonta annyi ösztöndíjat adott nekik, amenyibbe egy új Zsiguli került).
De pl. még az olasz munkásgyerekek is öreg Alfa Romeokkal egy havi fizetésükből itt egy hónapig királyi voltak. Digózóknak nevezték azokat a könnyű csajokat, akik elmentek velük, nem is pénzt adtak nekik, csak elvitték őket pár helyre (amik itt nekik mind filléresek voltak), meg adtak csajnak olaszoknál aprópénzbe kerülő illatszereket, ruhákat.
9
Nyilván ingyen szexre értettem, nem prostitasra, hiszen prostik minden korban voltak.
Az őskort hiábba vesszük alapul mivel akkor csak a fizikailag legerősebb, legnagyobb egyedek szexeltek, a többinek csak a szorgos dolgos szerep jutott fizetség nélkül.
Inkább az elmúlt évszázadok különboző koraival vetném össze azt ami napjainkra jellemző.
A szex lehet alkalmi vagy fuckbuddy. A komoly kapcsolatot, házasságot nem venném ide mert az inkább szeretkezés, érzelmekkel fűtött dolog ( legalábbis azt tartják róluk). Csakis a sima szexet, ezért is írtam úgy hogy SZEX.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!