Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GálG kérdése:
Hol találnék 40+os nőket csak szexkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Vannak valami ilyen társkereső oldalak vagy valami?2018. okt. 2. 10:57
1/10 anonim válasza:
Kb bárhol lehet találni.
Én jelenleg egy bankban ülök és épp szemezek eggyel.
3/10 anonim válasza:
Nekem az eropolis bevallt erre a celra.
4/10 anonim válasza:
Bárhol találhatsz, de ha csak szexkapcsolatot akarsz akkor nagyon jól kell kinézned és nagyon jónak kell lenned az ágyban hogy belemenjenek. Ők már úgy vannak vele, hogy ha lúd legyen kövér,ha szex legyen szexi a pasi.Ha nem akkor jól el vannak ők egyedül is, 40 felett már nem hisztiznek azon hogy jajj nincs pasim.
5/10 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezned, akkor nem fogsz ilyet találni.
Vannak fiatal pasik, akik szemtelenül egyszerűen szednek fel ilyen korú nőket. Övék a pálya.
Te meg csak kérdezősködsz a gyakorin.
6/10 anonim válasza:
Te sehol,ha ennyire életképtelen vagy!!
7/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag az összes társkereső oldal ilyen.
8/10 anonim válasza:
Én a szomszédban találtam meg. Persze akkor nem ennyi volt , most 40.
9/10 anonim válasza:
Ha levetkőzne elötted egy 40-es nő elmenne a kedved, hülye gyerek...
10/10 anonim válasza:
Mar miert menne el? Sok jo 40-es no van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!