Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után fekszetek le a párotokkal?
Ez hülyeség!
1. találkozáskor, 1. randin nem bírtunk magunkkal, és egymásnak estünk!
20 éve boldog házasságban élek vele!
43ff
Tudom, nem erre a válaszra vártál, de csak ezt tudom mondani: Amikor mindketten úgy érezzük.
Nincs rá szabály, hogy most 3 randi után, 2 hét után, vagy egy hónap után 'kell' vagy szokás lefeküdni a pároddal. Előbb-utóbb mindketten el fogtok jutni odáig, hogy le szeretnétek feküdni egymással, és akkor majd meg is fog történni. Ha ez egy hét után lesz vagy két hónap után, akkor akkor lesz.
Ha te már szeretnéd, felhozhatod a dolgot vagy célozgathatsz rá, és ha a partnered vevő, akkor rövidesen sor is kerülhet rá. A "mikor/mennyi idő után" egyáltalán nem lényeges. :)
Neten ismerkedtünk meg, két hétig beszélgettünk az első találkozó előtt. Első randin csók, egy héttel később második randin szex.
2,5 éve együtt.
25/F, 23/L
Neten ismerkedtunk meg. 1 hónap után történt meg. Felőle már előbb is mehetett volna én akartam várni.
1 év 3 hónapja vagyunk együtt
25N
6
Hát általában soha nem is a férfira kell várni :D
Exemnel
3 hónap után feküdtem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!