Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mennyi idő után fekszetek le a párotokkal?
Nyilván ez változó,az adott személytől is függ de azért érdekelne ki mennyit vár az együttléttel.
Esetemben sem a szüzesség elvesztéséről lenne szó, egyikünk részéről sem.
Ami érthető hogy az én fülem rágja vele,hisz ki mástól kellene ezt kérnie, s ha azt mondom neki még korai lenne, akkor egyetért hogy ne értsem félre,nem hátsó szándékok vezetik, türelemmel vár ha szeretném.
Azonban én ezt az egy hónapot még nem érzem örökkévalóságnak hogy "kiéheztettem" volna, ám bár az utobbi évben nem volt barátnője.
Nem arról van szó hogy nem esik jól ha közeledik,mert napokban előfordult, a hideg futkos rajtam annyira jó csak attól tartok hogy mivel a legelején vagyunk, lelépne.
19 vagyok, ő 24
Korai lenne?
A nők (inkább lányok) komolyan azt hiszik, hogy egy pasi attól fog komoly kapcsolatban gondolkodni, hogy nem 1 hét, hanem 1 hónap után lesz szex? Nem pedig attól, hogy mennyire vagytok jól meg egymással? :O
Ennek max fordítva van jelentősége, hogy ha a csaj nem fekszik már le velem mikor szerintem már bőven itt lenne az ideje, akkor inkább hagyom, mert nem jön be a színjáték.
Az előző pasi vagyok, aki beletrollkodott a csajoknak szánt kérdésbe...
Nyilván életkoronként ez eltérő lehet, de én egy buliban ismertem meg a kedvesemet és még aznap le is feküdtünk. Meg aztán randiztunk 2 nap múlva, és ugyanez lett a vége. Ez több mint 3 éve volt, 3 hónap után összeköltöztünk és azóta is együtt élünk.
Ok, hogy más a dolog 28, mint 18 évesen, de szerintem korai szex nem létezik, ha már mindketten szívetek szerint benne lennétek.
Én 11 éve ismertem a párom mielőtt összejöttünk volna, így az első randin megtettük.
mindketten 21 évesek vagyunk.
A barátnőmmel mikor összejöttem, utána egy hétig nem tudtunk találkozni, de aztán az első este lefeküdtünk. Én ki akartam várni a 3 hetet, de ő mondta hogy minek várni, ha talán nem lesz jó.
Azóta is együtt vagyunk.
26 mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!