Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttt fekszetek le este a párotokkal, vagy ha valamelyikötök elöbb elálmosodik vagy korán kel akkor az lefekszik külön?
Miért nem lesz jó vége? Az én párom három műszakban dolgozik, tehát van, hogy éjszaka. Ilyenkor természetesen nem egyszerre, sőt még nem is együtt fekszünk le, én este alszom, ő reggel.
Vannak, akik a tv-n tudnak jól elaludni, biztos a párod is ilyen. Biztos nem direkt nem megy át hozzád. A párom is van, hogy észre sem veszi és beszunnyad, miközben megy a tv.
Ha amúgy nincs más probléma a kapcsolatotokban, szerintem felesleges aggódnod.
Együtt fekszünk/alszunk el.
Nálunk nem csak a nappaliban hanem a hálószobában is van tv, ezért nemjelent gondot. :)
Este nem szeretek egyedül tévézni, ezért mindig kikapcsolom a tévét ha azt mondja h ő már aludni szeretne. Én csak próbálkozom az alvással :)
Korán kelős vagyok (mindegy, hogy mikor fekszem le, mindig ugyanakkor kelek) ezért reggel sajnos egyedül tévézem :/ A párom sokáig tud aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!