Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heti hányszor fekszetek le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti hányszor fekszetek le a párotokkal? És a szent napon, hány menetet nyomtok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Szóval nem a friss szerelmeseket kérdzem, akik napi 5x tolják a szekeret. 22/F

2016. jún. 12. 23:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mikor volt barátnőm és amikor mindketten ráértünk naponta 3x szexeltünk. Majdnem 3 évig voltunk együtt.

21/F

2016. jún. 12. 23:41
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Havonta kell nekem elkezdeni, hogy eszébe jusson megdu.ni! Vagy esetleg elkezdi, de parsztul szárazon.. 0 kedvem van így, megértem ha fáradt, de hogy hétvégén is minden fontosabb legyen.. most meccs van, most játszok, most horgászunk, itt ne, most piszkos vagyok ne kapd be, ott meghallanak... 8 év után eddig jutottunk. Az ehaviról nagylelkűen lemondtam és haza jöttem anyámhoz, neki meg kitettem az asztalra a gyűrűnket egy krémmel és egy csomag zsepivel! Bezzeg ha nem vagyok ott tud ígérgetni, magyarázkodni! Meguntam, hogy már beszélni se szabad róla. Szeretem, de ezt nem lehet elviselni, hogy csak akkor lehet ha neki jut eszébe! Nem fekhetek mellé, ne tapogassam, ne csókoljam meg.. homokos lett, csak ez jut eszembe!
2016. jún. 13. 00:10
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
Lehet 8év alatt sokat romlott a külsőd! :O Erre még nem gondoltál előző válaszadó?? o.O Egyszerűen csak elhíztál vagy valami hasonló... és nem vagy kívánatos.
2016. jún. 13. 08:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: akár igazad is lehet, de a pasi akkor miért nem beszéli meg vele? Amúgy ahogy leírta szerintem a fickó egy ilyen piperkőc, vasalt alsógatyás, hisztispitsa sem mint férfi. Elhanyagolás ellen keress szeretőt magadnak
2016. jún. 13. 08:50
 5/17 anonim ***** válasza:
Szeretőt? Megoldani így nem fogja a problémát! Csak hű lesz korunk nő nemű tagjainak logikájához (tisztelet a kivételeknek). És kiérdemli a ri...c titulust is. :D A sok veszekedés vagy nézeteltérések is kiválthatják ezt.
2016. jún. 13. 09:13
 6/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

És még annyit, hogy ez a megbeszélés nélküli dolog inkább időhúzás a pasik részéről! Csendben "sexmentesen" elkerülik azt, hogy megbántsák párjukat vagy feszültséget generáljanak azzal, hogy már nem kívánatosak számukra.

2016. jún. 13. 09:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért nem lehet szakítani, minek ez a feszkó, ez az úgy csinálunk mintha, minek, kinek? A vége úgyis ez, addig meg szépen leamortizálják egymást. Így meg méltósággal el lehet menni új partenrt találni
2016. jún. 13. 09:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a szakításhoz nem kell két ember. Ez a felelősség ugyanúgy terheli a kérdezőt is mint párját! Ha ennyire nem jó akkor van kiút, ahogy az előttem lévő is tanácsolta. Szakítás! Bár ez egy bizonyos kor felett már nagyon megterhelő és félnek felkavarni az álló vizet "nyugodt" életükben. Úgy vannak vele: jobb lesz később. :)
2016. jún. 13. 09:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Egyetlen dekát nem híztam, 10 éve tartom az 53-57kg-ot, nem vagyok ráncos 23 évesen, se narancsbőrös, nem rikácsolok, tanult vagyok, nem húzom le pénzzel.. Csak szeretem szeretni, közel lenni és esténként ölelni. Szeret, egyszerűen csak nem kellek, nem igényli vagy nem tudom. Mindent bevetettem, billegettem magam, vettem csinos fehérneműt, nem. Ne bújjak oda, ne csókoljam meg, ne beszéljek, nem menjünk sehova csak üljünk a szoba 2 sarkában... Leléptem mellőle, így legalább van értelme annak, hogy hiányozzon!
2016. jún. 13. 14:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Akkor.. nem lehet, hogy van valakije? Akkor szoktunk így viselkedni :/
2016. jún. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!