Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hányszor fekszetek le a párotokkal? És a szent napon, hány menetet nyomtok?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Szóval nem a friss szerelmeseket kérdzem, akik napi 5x tolják a szekeret. 22/F2016. jún. 12. 23:39
11/17 anonim válasza:
48 éves vagyok és naponta szexelünk, igaz csak átlag egyszer.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszadónak, hogy Ő legalább a kérdésemre válaszolt és nem egy másik kommentelő problémájára refletált. A többi kommentelő meg kapja be! Ha valakinek problémája van, tegye fel a kérdését, hogy segítséget kérjen,ahogy Én is tettem.
2016. jún. 15. 00:11
13/17 anonim válasza:
Mi 3-6 havonta fél percet. Egyszerűen nem kívánom vele, mert nem szeretem. 6 éve vagyunk együtt. Ez kialakult, mert nem figyelt rám. Nem tartotta fontosnak, hogy én is kielégűljek .. 37n
14/17 anonim válasza:
Mikor hogy. Van, hogy masfel-ket hetig nincs szex, mert par napig kesön erünk haza, aztan ö talalkozik a haverokkal, utana en a baratnökkel, utana megvan par napig, aztan megint van valami... Aztan meg mondjuk jön egy hetvege, es szombat reggel-delutan, vasarnap reggel-delutan. De ha atlagot akarnek vonni, akkor azt mondom, heti 1-2x, es (sajnos) egyszerre csak egy menet van.
30N / 32F
15/17 anonim válasza:
Elozo parommal 4 evig voltunk eggyutt es ha ugy raertunk akkor napi 7x-8x is ossze jott, de a napi 2 volt a minimum
16/17 anonim válasza:
Nem vezetünk naplót. De szinte minden második nap. (30 év után)
Milyen szent napra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!