Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a rettegés az análtól? Van más lány is, aki úgy élvezi, mint én?
Figyelt kérdés
Van, hogy csak análisan sikerül elélveznem, főleg, ha már nagyon sokszor élveztem el az adott időszakban. Vagy pl., ha kétszer egymás után akarok orgazmust egy aktuson belül, akkor az első vaginalis után megy egy anális is. Miért rettegnek /undorodnak ettől mások? Mert nem ismerik?2018. szept. 28. 21:41
21/22 anonim válasza:
Miért, szerinted hasznosnak tekinthető az a válasz amivel nem értek egyet?
Am nem mind1, hogy hány százalékod van?
22/22 anonim válasza:
De mindegy, hogy hány százalékom van. Csak azon akadtam le, hogy gyanútlanul leírom a véleményem és 0%- ra értékelik. Mintha valami bődületes baromságot írtam volna, pedig nem, egyszerűen csak te nem értesz egyet. És mintha te lennél az abszolút okos, aki biztos jót mond.
Akit érdekel a százalék az te vagy, mert összevissza pontozgatsz. Én pl nem szoktam, csak ritka alkalmakkor, kirívó esetekben. Mert leszarom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!