Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok sosem párkapcsolatot 20 évesen se?
Egyszerűen engem szorongással, félelemmel tölt el a párkapcsolatgondolata. Akadt udvarlom, de mindegyik esetben szorongtam, kételkedtem. Nem szerwttem ha hozzám értek. Rettegek h játszanak velem, h kihasználnak. Ígymindog menekülök és persze gyorsan elfelednek.
"Nem tetszik" más párkapcsolata se, mindegyikben én csak szenvednék.
Mi lehet ennek az oka?
20l
Teljes mértékben így érzem magam én is. 3 csalódás bőven elég volt, úgy érzem.
F
örülj, h. nem akarsz, nincs szívás
sokáig én sem akartam, és tök jó volt, idén viszont szerelmes lettem, sok szenvedéssel jár, foglalt a fickó stb.
jobb szeretnék újra nem akarni semmit
Családban sok válás volt. De szüleimnem váltak el.
Vhogy mindig azt érzem h sokan megszokásból élnek együtt, veszejednek de jobb h nem vagy egyedül..
1 honapos kapcsolatom volt, ahonnan menekültem és minden més udvarlót elküldtem és ignoráltam.
Látni a sok kihasználást, szexkapxsolatot kiábránditó
Szenvedtem sírtam amikor vki többet akart mintbatátság.
Pontosan tudom miről beszélsz. Én ugyanígy gondolom, bár én már tudom pontosan mi a kiváltó oka. Egy olyan gyermekkori trauma,amit próbáltam magamban elfojtani. És nálad? Mert biztos, hogy amiket leírtál csak a jéghegy csúcsa. Velem is így volt. Egy pszichológus segítségével egy kicsit későn, de már elkezdtem rendezni magamban a dolgokat.
Még mindig nem tudom elképzelni a jövőmet egy hosszú párkapcsolatban, de már nem utasítom el elvből. Szerintem nálad is van valami konkrét dolog, csak talán te még nem látod az összefüggéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!