Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akarok parkapcsolatot?
Ha egyáltalán nem vágynál kapcsolatra, akkor nem írogatnál ide, nem? Valamilyen szinten biztos szeretnél egy kapcsolatot. Amit meg nem kell erőltetni. Főleg nem kell pánikolni ennyi idősen. Volt egy barátnőm aki 22 évesen pánikolt be azon, hogy egy csomó ismerőse már házas, meg gyereke van/lesz. Kicsit volt csak ijesztő rám nézve :D
Ha jól érzed magad így, jól van az, ráérsz még stresszelni később is.
Csak ezert, hogy legyen valakid, nem erdemes eroltetni. Minek, ha jol elvagy egyedul?
Majd ha valaki olyannal talalkozol, aki megmozgat benned valamit, es igenis O kell, raer akkor.
En is igy voltam vele, a huszas evem nagy reszet egyedul toltottem, nagyon szerettem ezt az idoszakot. Aztan megismertem valakit, akivel nem ereztem egy percig sem eroltetettnek a dolgot, tudtam, hogy vele akarok lenni. Nem csinalnam maskepp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!