Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem, nem tudok kialakítani és talán nem is akarok párkapcsolatot?! Többi lent.
"de sokszor szeretnék egy normális fiút magam mellé, de amikor adott lenne a lehetőség meghátrálok, nem vagyok még kész rá?"
Adott egy normális fiú? Na ez a baj, nem egy adott normális fiúval kell összejönni, jó is hogy nem teszed. Majd ha valakibe bele szeretsz azzal jöjj össze....
Mintha csak magamat hallanám... leszámítva, hogy kicsit idősebb vagyok, és volt ugyan egy hosszabb kapcsolatom, de egyedül jobban érzem magam. (Igen, mondhatjátok, hogy akkor nem voltam igazán szerelmes, biztosan így is van.)
Használható tanáccsal sajnos nem tudok szolgálni, nekem is javasoltak mindenfélét, de úgy tűnik, semmi sem válik be igazán. Azért abban bízom, hogy ha egyszer tényleg megszeretek valakit, akkor fordul egyet a világ, és képes leszek másképpen látni a dolgokat. :)
Szerintem arról van szó, hogy a tapasztalatlanságod miatt megijedsz a helyzettől :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!