Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon maradi vagyok ha nem akarok szerelem nélkül senkivel sem párkapcsolatot létesíteni? 16 L
pár barátnőm azt mondja, hogy ez hülyeség mert arra való egy párkapcsolat hogy belé szeress és ha nem működik akkor szakítani kell.
De ez olyan mintha egy idegennel osztanám meg a magánszférámat és ez nem szimpatikus nekem.
He???? -.-
Szerelmes leszel, összejöttök. Nem fordítva....
18F
Én is valahogy így vagyok vele. Nekem fura lenne egy olyannal kapcsolatban lenni akit csak bírok/kedvelek, nem pedig szeretek. Viszont lehet ez hülyeség ennyit várni mert közben lehet beleszeretnénk olyan emberbe egy kapcsolat során akibe amúgy nem. Kettős érzés van bennem ezzel kapcsolatban szóval nem tudom eldönteni jó-e vagy sem :D
18F
Nem vagy maradi. Ezzel a hozzáállással nincs baj. De nyilván az igazi szerelem akkor jön el, ha már együtt vagytok.:)
De pl. a volt barátnőm olyan volt, mint a te barátnőid. Ő az elején nem volt belém szerelmes (mondjuk én se belé), de később kialakult.
De mostmár én is úgy vagyok vele, hogy meglegyen egy erősebb vonzalom, nem pedig úgy, hogy majd lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!