Szörnyen érzem magam. Minden nap sírok emiatt. Szerintem agydaganatom és gégerákom is van.14éves lány vagyok. Szerintetek?
Az egész egy betegséggel kezdődött, még azt hiszem 2éve. Akkor kezdődtek a gégerákra utaló tüneteim. Voltam vele orvosnál de azóta is csak rosszabb lett. Rengeteg slájmot köhögök fel.
De most az agydaganat miatt írok. Napi 6 órát alszok kb. Van amikor kevesebbet. Általába minden nap egyszer kétszer félrebeszélek. Egyre könyebben felidegesítem magam. Már nem az vagyok mint régen. Rohadt sokszor írok el dolfokat itt, neten is. De nem merem megmondani a szüleimnek, hogy mi a helyzet velem. De rengeteget sírok és úgy érzem meg fogok halni.
Saját magamon pedig agydaganatot, leukémiát, vakbélgyanut, és szívbetegséget tapasztaltam..
Tudom a fejedben most az összes tünet összepasszol és tuti hogy az a betegség lehet..
Az rák egy igen ritka betegség.
Neked erõs hipochondriád van-> Keress rá hogy hipochondria hogy miaz...
Minden nap legalább megnézed 2x a lehetséges betegségeid tüneteit igaz? És ezzel csak még idegesebb leszel..
2éve egy olyan daganattal aminek idegrendszeri tünetei vannak, hát azzal már nem itt lennél szóval az nincs..
De egy ctvel kiderìtheted, ha ekkora sugárzásnak akarod kitenni magad feleslegesen.
Hú néha nekem is vannak ilyen időszakaim, amikor előtör belőlem a hipochonder énem. Borzalmas idők azok. :D Nekem az segít olyankor, hogy elmegyek a dokihoz, aki amellett, hogy van olyan kedves, hogy nem néz hülyének, még meg is nyugtat, hogy semmi bajom. :)) Aztán egy időre elmúlik. Bár én átestem fiatal koromban egy komolyabb betegségen és azt hiszem emiatt van, hogy néha a legapróbb hülyeségben is halálos betegséget látok. Máskor pedig hónapokig semmi ilyesmi eszembe se jut.
Viszont, ha van valami problémád mégis, azt meg tudják oldani és legalább időben orvoshoz kerülsz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!