-Mostanába nem olyan határozott és megnyerő a személyiségem sem
-Fáj a vállam és a tarkóm sokszor.
Én pont ugyanegeket a tüneteket olvastam, hogy ez agydaganat. Eléggé félek. Félek megmondani a szüleimnek, hogy ez a helyzet, mert ha kiderül, hogy tényleg az van akkor nem tudom mit csinálok. Sírni is szoktam miatta. Mi lesz ha meghalok??? Ha valaki tudja ki lehet vagy át3lt hasonlót l3gyszi írjon. Köszi.14/L
A legokosabb, ha elmégy a háziorvoshoz és elmondod neki a problémáidat - és ö majd megállapítja, hogy van-e bajod, vagy csak símán kamasz vagy hipochondriával bövítve.
2017. nov. 3. 11:05
2/6 anonim válasza:
Szaghallucinációm már nekem is volt háromszor, előtte mindig náthás voltam. Tarkó és vállfájás lehet a netezéstől is, főleg ha lehajtott fejjel gépezel, vagy gerincprobléma, fejfájást sok minden okozhat, menj el a háziorvoshoz, elküld vérvételre, vagy egyéb vizsgálatra és ha megnyugszol, akkor sok tüneted elmúlik majd.
2017. nov. 3. 14:29
3/6 anonim válasza:
szerintem hippogriff vagy
2017. nov. 3. 21:01
4/6 anonim válasza:
Elsősorban a szüleidnek mond el a tüneteidet! A félrebeszélés komoly bajt is jelezhet!
2017. nov. 7. 17:07
5/6 anonim válasza:
Agydaganatnál nem az ered fáj! semmiképp nem a vállad. Az csak zsibbadna maximum. Tarkótáji fejfájást leginkább stressz, magasvérnyomás, nyaki gerinc bántalmak okoznak. Szóval nyugodj meg! Ez semmiképp nem agydaganat lesz! De azért orvoshoz mindenképpen menj el!
2017. nov. 7. 17:54
6/6 A kérdező kommentje:
De az a fura, hogy ők még nem vették észre a félrebeszélésemet. Köszi a válaszokat! Van olyan nap amikor folyton félrebszélek, semmit nem értek, mintha nem is élnék és van amikor semmi bajom. Ja, és mellette gyakran van hányingerem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!