Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epilepsziám romolhatot vagy...

Tomszi 21 kérdése:

Epilepsziám romolhatot vagy agydaganatom lett?

Figyelt kérdés
15 éve kezelnek Epilepsziával 1 fajta gyogyszert szedtem edig és mellete teljes mértékig tünetmentes voltam negativ vizsgálatok és semmi egésségügyi panasz.Most egy éve ,hogy olyannyira romlot az állapotom,hhogy a 3.gyogyszert kaptam és némelyik vizsgálatom pozitiv és rengeteg panaszom van (nyomást és nagyon erős fejfájás a fejembe,memoria és tájékozodási zavar,kézzsibadás,regeli hányinger néha,fülzugás és epilepsziás rohamok).Fájdalomcsilapitok hatására sem mulik el a fejfájásom. Most megyek majd vizsgálatokra ujra. Az orvosomnak mondtam de nemigazán érdekelte a panaszaim.
2017. júl. 4. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Huuu. Lehet, hogy nem elég a gyógyszer már. Nem tudon, lehet -e agydaganatod, habár sztem nem. Szimplán romolhatott az állapotod. Ezek lehetnek az epilepszia mellett a migrén tünetei is. Nekem is van egy központi idegrendszeri betegségem, ami hajlamosít epilepsziára, meg durva migrénem, s ezek a tüneteim nekem is. De nincs agydaganatom, volt már több mri-m. Nyugi, lehet ezek egy része pszichésen is :)
2017. júl. 4. 11:18
 2/3 szamo77db ***** válasza:
Egy EEG vizsgálatot sem ártana csináltatni.
2017. júl. 4. 11:29
 3/3 A kérdező kommentje:
És ha a gyogyszer már nem elegendő akkor milyen megoldás van? EEG re és Laborra már kaptam beutalot meg időpontot. Utána vissza Neurologia és ott kiadják a beutalot MR vizsgálatra is. Igazábol az epilepsziám elég fura mert a családba se anyai se apai ágon nincs, szoval nem örököltem nem ért semmiféle trauma vagy baleset ,komolyab betegség stb. Mái napig nem tudják rendesen megálapitani honan indul ki az epilepszia igy a papiromra csak Generalizált epilepsziát irtak.
2017. júl. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!