Most akkor agydaganatom van?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje érzem, hogy indőnként minta mozogna benne valami, és akkor a fejem is mozog egy picit..nemrég kezdett el zsibbadni időnént a karjaim és van hogy emlékezetkiesésem van és nagyon fáradékony vagyok..nagyon félek..szerintetek agydaganatom van? 17/L2017. ápr. 28. 15:24
2/6 anonim válasza:
17 éves korban elég valószínütlen. De minden esetre el kellene menni orvoshoz, mert más probléma lehet még.
3/6 A kérdező kommentje:
Már tavaly voltam egy vizsgálaton ezzel kapcsolatban, viszont ott az eredmény azt mutatta, hogy nincs semmi bajom csak borzasztóan keveset iszom. És elfelejtettem mondani, hogy vashiányos vérszegény vagyok, bár ez nem tudom mennyire kapcsolódik ehhez..
2017. ápr. 29. 11:31
4/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a bajom és nagyon félek:(( De én is vashiányos vagyok. Lehet ez a baj.
5/6 anonim válasza:
Pánikbetegség. Nekem is ugyanilyen volt, ki lehet nőni ;)
6/6 anonim válasza:
Szerintem a neurológiára kellene menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!