Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a rettegés az análtól?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a rettegés az análtól? Van más lány is, aki úgy élvezi, mint én?

Figyelt kérdés
Van, hogy csak análisan sikerül elélveznem, főleg, ha már nagyon sokszor élveztem el az adott időszakban. Vagy pl., ha kétszer egymás után akarok orgazmust egy aktuson belül, akkor az első vaginalis után megy egy anális is. Miért rettegnek /undorodnak ettől mások? Mert nem ismerik?

2018. szept. 28. 21:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nos, nem. Csikló izgatás plusz anál meg egyenlő hatalmas élvezés!
2018. szept. 28. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak szimplán fáj :/

Lehet bármennyire síkosítani, óvatoskodni rohadtul kellemetlen. Viszont a popsiizgatás nálam is játszik, ha a partnerem finoman csinálja és nem nyúl fel könyékig még rá is tesz egy lapáttal az orgazmusomra.

2018. szept. 28. 22:39
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy hiába pontoztok le, attól még igazat írtam. Majd pár év múlva eszetekbe jut.
2018. szept. 28. 22:44
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Mert aranyere lett tole par alkalom utan, hiába a síkosító, lazulás, figyelmes partner, stb.
2018. szept. 29. 04:10
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
Nekem rossz érzés, hogy a puncimat segglyukra cserélik.
2018. szept. 29. 06:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te élvezed akkor nem mindegy? Nem terjedhet mindenki ugyan arra.
2018. szept. 29. 09:12
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Én se tudom, én is el tudok tőle élvezni, pluszban imádom, hogy veszély nélkül belém tud ott élvezni a pasi.
2018. szept. 29. 11:59
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
#15 vagyok. Miért pontoztatok le? Azt hittem itt őszintén lehet válaszolni...
2018. szept. 29. 12:58
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

18, én azért mert nem értek egyet a csere fogalmával. attól, hogy szeretem az anált még nem azt jelenti, hogy a puncit cserélem le a fenékre.. ez nem vagy-vagy kérdés, hanem is-is:)

több lyuk, több opció.. több póz, több lehetőség, több/más élvezet:)

2018. szept. 29. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem értesz egyet ezért lepontozol? Azt hittem a válasz hasznosságát kell értékelni... de ezentúl akkor én is lepotozok mindenkit, aki nem ért egyet velem. Szuper.
2018. szept. 29. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!