Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van köztetek, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van köztetek, aki mindig hord magánál óvszert, hogy ha alkalmi szexre kerül sor, ne legyen gond, hogy nincs?

Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindig van. ez nem csak a srác de a mi felelősségünk is, pláne a miénk sokszor a nemi betegségek miatt is vagy sima herpesz vagy nem kívánatos terhesség miatt.. egyébként meg ezek ellenére is jó ha van
2018. nov. 6. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig, ki tudja mikor támad kedvem egy kis betesz , kivesz viszlát dugasra......
2018. dec. 17. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
12 es ha ilyen kedved támad akkor szólj :-)
2018. dec. 17. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én sosem hordok. Szerintem az a fiú dolga.
2019. jan. 17. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mióta egyszer belekerültem egy ilyen szituációba és egyikünknél sem volt, azóta jobbnak látom, hogyha mindig van nálam 2-3, de legalább 1. Bár a legutóbbi partnereimmel nálam voltunk, itthon pedig egy egész dobozzal van.

19/L

2019. jan. 17. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyan fiú vagyok, de nálam mindig van 14 éves koromtól, 3 évente lecserélem őket amikor lejár a szavatosságuk és a régieket odaadom a rászoruló gyerekeknek, hogy fújjanak belőle lufit.

Ha már nekem nincs örömöm, akkor legalább nekik legyen addig, amíg még nem kezdődik el a nemi érésük. Utána nekik is lehet, hogy olyan nyomorúságos, magányos életük lesz, mint nekem.

2019. jan. 17. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az első komolyabb barátom lett, onnantól kezdve kezdtem el hordani a pénztárcámban.
2019. febr. 19. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Bár férfi vagyok, de én mindig hordok magamnál, ha van kapcsolatom, ha nincs. Volt már hogy jól jött.;)
2019. márc. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!