Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek, aki mindig hord magánál óvszert, hogy ha alkalmi szexre kerül sor, ne legyen gond, hogy nincs?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 14:45
1/18 anonim válasza:
régen még hordtam amikor nem éltünk együtt a párommal. Így mindig biztos volt valamelyikünknél és nem volt gond a spontán szex pl. vonaton.
Most már nincs erre szükség.
2/18 anonim válasza:
Igen en is hordtam a kapcsolatunk kezdetén, így sokszor lehetett spontán szexelni
6/18 anonim válasza:
Nálam mindig van mert nincs fix kapcsolatom,és nagyon szeretem ha bármikor megtunkol egy helyes és normális pasi
21/L
7/18 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok de én is hordok magamnál. Már egy éve. Még nem kellett sose :DDD
8/18 anonim válasza:
Én igen, mondjuk közben a tablettát is szedem, ha közben van olyan, akivel még nem alakult ki komoly kapcsolat, de látok rá esélyt. Egyszer pl. egy buliban történt részegen, és akkor is volt a táskámban, de azt bent hagytam a rendezvényteremben, a sráccal meg elvonultunk egy olyan helyre, ahol nem volt annyi ember, mondjuk ez már a beszámíthatatlanság következménye, meg egy kicsit talán felelőtlenség is volt a részemről. Baj nem lett belőle, de megfogadtam, hogy ezentúl alkalmi kapcsolatban mindig használni fogom, még a tabletta mellett is.
9/18 anonim válasza:
Nem . Csak kapcsolatban szexelek.
10/18 anonim válasza:
Naná. Hogy gyakoris szóval éljek: alap
A biztonságos szex mindkét fél érdeke és felelőssége
Megeshet, hogy a pasinál nincs, és akkor jól jön a szexmániás lány a háznál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!