Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normális, ha 18 évesen nem igazán foglalkoztat a szexualitás?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy például csak nagyon ritkán érzek késztetést az önkielégítésre, de általában akkor is helyette inkább mással foglalkozom vagy ha el is kezdem hamar megunom, nem lelem nagy örömömet benne.2018. szept. 24. 12:57
11/17 he84 válasza:
Ja és a kanos, felszínes férfiaktól nem kérek privit!
12/17 anonim válasza:
A 11-es azért nem nyúl magához mert undorodik a kilógós, szürkés kisajkú vaginájától!
Így nem csoda hogy a szex is háttérbe szorúl mert így bepasizni sem könnyű...
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. szept. 24. 15:51
14/17 anonim válasza:
A szülői ház nagy hatással lehet a szexualitásra. Ha a fater-mutter nem döngették folyton a lepedőt, akkor lehet még genetikai vonalon is késés. De ami késik, általában nem mulik!
15/17 he84 válasza:
A 12-es válaszoló csak kötekedik és nem túl normális,... Egy másik kérdésnél, ahol a nuni kisajkakról volt szó, ő ott csúnyának bélyegezte a szürkés kisajkakat eléggé undorító módon, hogy ő emiatt szakítana az adott nővel. Egyáltalán nem undorodok magamtól és amit mondtam, az régen volt, hogy ritkábban masztiztam, néha változnak az igények egy kicsit! Volt már, hogy férfi hozzáért és kényeztette örömmel, egy ideje pedig van egy olyan kapcsolatom (nem szexkapcsolat, annál több), melyben egy férfi igenis így szereti, még rajong is érte, többször látszott/látszik rajta és szintén kényeztette, kényezteti nekem odalent időnként. Természetesen én is az övét, meg egymást is odafigyelve ténylegesen egymásra, ám emellett barátok is vagyunk, ő is őszinte eléggé, meg én is.
16/17 anonim válasza:
Köszönjük a mentőbeszédet, reméljük sokan hisznek neked.
A férfiakkal meg vigyázz mert nagy szinészek..
17/17 he84 válasza:
Nem mentőbeszéd, hanem igazság, én ismerem magam, jó lenne ha leállnál és nem piszkálnál másokat! Nem minden férfi hazudik/színészkedik,... Nem is ismered őt és engem se! Ennyi, én lezártam, nem fogok vitázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!