Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a régi nagy szerelmetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a régi nagy szerelmetek felbukkanna, akivel egykor nem tudtatok kapcsolatot folytatni, esetleg egyetlen egy éjszaka erejéig, úgy hogy párkapcsolatban-házasságban vagytok, lefeküdnétek?

Figyelt kérdés

Annyit szenvedtünk.

Sok idő telt el azóta. 6 év.

Azóta én is megházasodtam és született egy gyermekem, viszont újból felébredt bennem az a tűz, amit egykor is éreztem iránta.

Szeretem a férjem, de ő is fontos és régen annyi minden az utunkban volt.

Találkoztunk, elmondta mennyire hiányoztam neki, és azt kérte, legalább ha egyszer is, de legyünk együtt.

Nekem ez olyan nehéz. Anya vagyok és feleség, szeretem és fontosak nekem mindketten, de olyan jó lenne...

Hasonló helyzetben volt már valaki !?

Mit tegyek ?

Azt tudom mi a helyes, de annyira jó lenne.

2018. szept. 24. 11:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Évtizedek teltek el, és kiderült hogy mindketten vágytuk a másikat! (akkor nemtudtuk) Összejöttünk, de csak egy hétvégére!) Nagyon jó érzés volt! F/60
2018. okt. 18. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!